ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Το πρώτο θεματικό πάρκο για την ελληνική μυθολογία

Ο Ηρακλής και οι 12 Άθλοι του γίνονται το πρώτο θεματικό πάρκο για την ελληνική μυθολογία, που ανοίγει τις πόρτες του στις 30/9 στη ΔΕΘ.

Το πρώτο θεματικό πάρκο για την ελληνική μυθολογία

Επιτέλους, το πρώτο θεματικό πάρκο ελληνικής μυθολογίας είναι… σχεδόν γεγονός. Για την ακρίβεια, ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες, στις 30 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αφιερωμένο στους 12 Άθλους του Ηρακλή, το ολοκαίνουριο πάρκο υπόσχεται να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μία εποχή ηρώων και μυθικών τεράτων.

Στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ και σε επιφάνεια 2.500 τμ., οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο πάρκο που θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστικά συναρπαστική εμπειρία.

Σε έναν χώρο φτιαγμένο σαν παραμύθι, με τεράστια ρομποτικά ομοιώματα με κίνηση και ήχους, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία και τους άθλους του Ηρακλή.

Το θεματικό πάρκο θα έχει έντονα ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας που το υποστηρίζει, εξασφαλίζει την ιστορική και επιστημονική εγκυρότητα του νέου μυθολογικού πάρκου.

Η παραγωγή του πραγματοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, τους Dream Workers και την Εksagon Exhibitions, ενώ δίνει συνέχεια στην επιτυχία των θεματικών πάρκων του εθνικού εκθεσιακού φορέα που λειτούργησαν μέχρι στιγμής, και είναι το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας, οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά και το Πάρκο των Δεινοσαύρων.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του πάρκου στο Facebook

Πηγή: Typosthes.gr 

SPONSORED LINKS

"To διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου."

Ζοζέ Σαραμάγκου

  • 1828 - Οι Μεγάλες Δυνάμεις, Ρωσία, Αγγλία και Γαλλία, υπογράφουν το πρωτόκολλο του Λονδίνου, το οποίο προβλέπει την αποχώρηση των οθωμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY