ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

10 πράγματα να κάνεις μόνος σου τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που η Αθήνα αδειάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις πράγματα να κάνεις. Ναι, και μόνος σου.

10 πράγματα να κάνεις μόνος σου τον Αύγουστο

Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα δεν έχει στην Αθήνα να κάνεις τον Αύγουστο. Έτσι λέει ο κόσμος. Εμείς όμως σου αποδεικνύουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και έχουμε δέκα ωραιότατες ιδέες να περάσεις τέλεια και τον Αύγουστο—ακόμα κι αν η παρέα σε έχει εγκαταλείψει για να πάει διακοπές. Ποιος χρειάζεται, άλλωστε, παρέα;

*Αρχικά, βγες για βόλτες στην άδεια πόλη. Αργά, για να έχει πέσει ο ήλιος και να βγει η (λιγοστή) δροσούλα. Το σκηνικό είναι πολύ παράξενο, και όσα χρόνια και να μένεις στην πόλη, δεν θα σταματήσει να σου φαίνεται έτσι. Ακόμα και να το να εξερευνήσεις την γειτονιά σου μπορεί να γίνει περιπέτεια σε μια άδεια πόλη.

*Κάνε μαραθώνιο μία ή πέντε σειρές. Για την ακρίβεια, αυτές τις πέντε που σου προτείναμε εδώ, επειδή είναι όλες υπέροχες. 

*Να κάνεις ένα κουίζ του in2life, επειδή πολλές φορές είναι καλύτερο να τεστάρεις τις γνώσεις σου σε άκυρα πράγματα ή να ανακαλύπτεις σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σου. Καλύτερο από τι, ρωτάς; Από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να κάνεις το μεσημέρι που παθαίνεις ηλίαση με δυο λεπτά στο μπαλκόνι. 

*Να πας για βουτιές, προφανώς. Αυτές είναι οι αγαπημένες μας κοντινές παραλίες

*Να βγεις για ένα ποτό μόνος σου. Ναι, προφανώς σου είπαμε να βγεις για ποτό μόνος σου, αν δεν το έχεις κάνει ποτέ, σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Είναι πάντα τέλειο να περνάς λίγη ώρα με τον εαυτό σου—και όχι στο σπίτι. Άσε που στα μοναχικά ποτά παίζουν και τα καλύτερα φλερτ. Δες εδώ σε ποια μπαράκια θα κάνεις ωραία φασούλα. 

*Εναλλακτικά, μπορείς να τσεκάρεις ένα από τα ΠΟΛΛΑ μπαράκια, θερινά και παραλίες που λέμε να επισκεφτούμε στην Αθήνα αυτόν τον μήνα, να τσεκάρεις ωραία μέρη και να περάσεις υπέροχα. 

*Να κάνεις σεξ, αν έχεις σεξ διαθέσιμο. Ναι, δεν θα είσαι μόνος για το σεξ, αλλά δεν χρειάζεσαι και όλη την παρέα, οπότε πιάνεται σαν δραστηριότητα που θα την οργανώσεις μόνος σου, για τον εαυτό σου. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δικαιολογούμε τον εαυτό μας που σου είπαμε να κάνεις σεξ, το σεξ δεν χρειάζεται μάρκετινγκ. Πάμε παρακάτω.

*Να πας στο ΚΠΙΣΝ ή στο Πάρκο Ελευθερίας μαζί με έναν-δυο φίλους που ξέμειναν κι αυτοί, να πιάσετε σκιά και να κάνετε πικνίκ.

*Μπορείς να τσεκάρεις μια από τις πολλές και ενδιαφέρουσες εκθέσεις τέχνης που παίζουν αυτόν τον μήνα. Διαλέξαμε αυτές που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή εδώ.  

*Τέλος, μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο. Ή τρία. Ή πέντε. Όσα δεν πρόλαβες να διαβάσεις μέσα στο στρες του χειμώνα, έστω. Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις μας για καλοκαιρινή ανάγνωση. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY