ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

O Armin Van Buuren στο Unite With Tomorrowland

Το διεθνές ευρωπαϊκό φεστιβάλ κάνει στάση στην Αθήνα και την Πλατεία Νερού, φέρνοντας διεθνή και εγχώρια acts σε δορυφορική σύνδεση

O Armin Van Buuren στο Unite With Tomorrowland

Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικήςσκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του.

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα, μαζί με τους W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, και οι ραγδαία ανερχόμενοι Mad M.A.C. Μαζί τους, o CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό.

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY