ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Δωρεάν ξεναγήσεις και συναυλίες στον Πειραιά

Για μία ακόμα χρονιά οι «Ημέρες Θάλασσας» έρχονται στον Πειραιά και γεμίζουν την περιοχή με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους.

Δωρεάν ξεναγήσεις και συναυλίες στον Πειραιά

Από τις 3 έως τις 12 Μαΐου ο Πειραιάς θα ζήσει «Ημέρες Θάλασσας», για 5η συνεχόμενη  χρονιά.

Ο θεσμός του Δήμου προσφέρει ένα δεκαήμερο δωρεάν εκδηλώσεων για όλους, μικρούς και μεγάλους, με επίκεντρο τη θάλασσα και τον Πειραιά και με άξονες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τη ναυτιλία, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, εκθέσεις εικαστικών, δράσεις που προβάλλουν τις παραδόσεις και τους τόπους των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά, αλλά και δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, διαλέξεις και συνέδρια, αθλητικά δρώμενα και πάρτυ.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις για παιδιά, όπως είναι οι ξεναγήσεις εν πλω, θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφική, παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, καθώς και ξεναγήσεις για όλους στο αρχαίο λιμάνι της Μουνιχίας, στα Μακρά Τείχη, στην Τριήρη και στο πλωτό Μουσείο Liberty.

Εκδηλώσεις «Street Food» και ρεμπέτικες  συναυλίες,  το περιβόητο «Street Party» στην Τρούμπα, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη όπως η Ανθοκομική Έκθεση και το «Yacht Show» συμπληρώνουν το πλούσιο φετινό πρόγραμμα.

Δείτε το αναλυτικά εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πίσω από κάθε μεγάλη περιουσία κρύβεται ένα έγκλημα."

Honoré de Balzac

  • 1719- Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY