ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

To απόλυτο Ballroom Event από το House of Kareola

Το πρώτο και μοναδικό ballroom house της Ελλάδας μας καλεί σε ένα ακόμα ballroom event με κριτή την Legendary Mother Lasseindra Ninja.

To απόλυτο Ballroom Event από το House of Kareola

Category is… Ballroom! Το House of Kareola, το πρώτο και μοναδικό ballroom house της Ελλάδας, διοργανώνει το 10s, ένα ballroom event με κριτή την παγκοσμίου φήμης voguer Legendary Mother Lasseindra Ninja, ευρέως γνωστή και ως η πρώτη βόγκερ, η οποία έγινε viral μέσω του youtube ως Wonder Woman να μάχεται την Sailor Moon.Tο 10s είναι ένα ballroom function, με πέντε διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες θα πρέπει να διαγωνιστεί όποια, όποιος και όποιο θέλει να πάρει τα 10ρια για να προχωρήσει στα battles.

Για το κοινό, θα είναι μια βραδιά με πολύ voguing, λουκς, μουσική και ποτό, ένα πάρτυ αλά Καρεόλα, ό τι πιο κοντά στο Pose και στο Paris is Burning έχει δει η Αθήνα το 2019.

Posted by Chrysos Synodinos on Saturday, 16 February 2019


Θέμα για όλες τις κατηγορίες/Dress code: Monochromatic vs Prints on Prints

Κατηγορίες:

Virgin Vogue Performance (εμπειρία ως και έναν χρόνο σε balls)

Vogue Performance (Open To All)

Hands Performance (OTA)

Runway (OTA)

Sex Siren (OTA)


Dj sets by:  Nonika Kareola + Dj Floba

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY