ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Οι Adriatique στο Steam Athens

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας Nude περιοδείας τους, οι Adriatique προσγειώνονται στην Αθήνα το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Οι Adriatique στο Steam Athens

Οι 2 πιο σημαντικοί Adrians της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής και σίγουρα οι πλέον περιζήτητοι σε φεστιβάλ, clubs και labels της dance βιομηχανίας, οι Adriatique aka Adrian Shala & Adrian Schweizer κάνουν μια στάση της NUDE παγκόσμιας περιοδείας τους στην Αθήνα στα decks του Steam Athens!

Η μουσική τους ταυτότητα, κράμα της Σχολής του Σικάγο με εκείνη του Ντιτρόιτ ήρθε να ολοκληρώσει την εξέλιξη της ευρωπαϊκής electro σκηνής ενώ η δουλειά μέσα από το προσωπικό τους label Siamese επιβεβαιώνει πως ήρθαν για να μείνουν και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Η νύχτα του Σαββάτου θα μετατραπεί σε μια hot μουσική περιπέτεια μέσα από συχνότητες που υπνωτίζουν, εκρηκτική ενέργεια, dirty ένταση και ένα εντυπωσιακό lightshow που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Νικητές:

ΜΑΝΟΥΣΙΟΥ ΒΙΚΥ
ΑΝΝΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY