ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Ο Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar

Ο βρετανός καλλιτέχνης της progressive house Nick Warren στήνει ένα παραθαλάσσιο πάρτι στο Bolivar στις 17 Αυγούστου.

Ο Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar

O θρυλικός Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar την Παρασκευή 17 Αυγούστου φέρνοντας κοντά στην χρυσαφιά παραλία τον μαγευτικό ηχητικό του παράδεισο.

Δεθείτε γερά κι ετοιμαστείτε για πανίσχυρους progressive UK ήχους, εξαιρετικό mixing percussion καθώς ταυτόχρονα η deep trance θα δίνει το δικό της ρυθμό.

Θα απολαύσουμε τους G.Pal και George Seragos σε b2b ενώ σε support Dj Set ο Dj Steph.

Για τον Nick Warren τα λόγια περιττεύουν. Αποτελεί ξεκάθαρα μια από τις πιο μαζικά αναγνωρισμένες και αξιοσέβαστες περιπτώσεις καλλιτέχνη, τόσο για το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή παράγοντας συνέχεια καινοτομίες, όσο και για το ότι ταυτόχρονα ο προσωπικός ήχος του είναι τόσο χαρακτηριστικός που από ένα σύντομο άκουσμα αντιλαμβάνεσαι την παρουσία του στα decks. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως έχει γραφτεί για τον Warren: «το πολυτάλαντος είναι μια συγκρατημένη περιγραφή».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης της progressive house που ξεκίνησε την καριέρα του ως tour dj των Massive Attack και καθιερώθηκε μουσικά μέσα από τις σπουδαίες του παραγωγές στην Global Underground και τη Renaissance, συνεχίζει ακάθεκτος ως επικεφαλής του δισκογραφικού label Ηope Recordings και δημιουργός και οικοδεσπότης του Soundgarden project να μας εντυπωσιάζει και να μας εκπλήσσει. Το 2018 πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές νέες κυκλοφορίες, συνέχισε την παρουσίαση ανα τον πλανήτη του project του Soundgarden και δεν δείχνει να σταματά να έχει ενέργεια και διάθεση για νέες αναζητήσεις.

Γνωστός για τους υπέροχους progressive και tech sound ήχους του ο  Nick Warren έρχεται να γεμίσει τους χώρους του Bolivar με δυνατά vibes και να σκορπίσει ενθουσιασμό στο κοινό κάνοντας το dancefloor να τρέμει!

SPONSORED LINKS

"Από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα, η τεμπελιά είναι το μόνο για το οποίο έχω ακόμα δυνάμεις."

Robert Brault, σύγχρονος Αμερικανός γνωμικογράφος

  • 1895 - Αρχίζουν οι μεγάλες σφαγές των Αρμενίων στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στη Τουρκία
    1914 - Ενώ μαίνεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, οι γερμανικές δυνάμεις νικούν τους Ρώσους στη μάχη του Σταλουπόνεν
    1949 - Ο Ελληνικός στρατός καταλαμβάνει πλήρως το ορεινό συγκρότημα του Βίτσι, απωθώντας τα τελευταία υπολείμματα του Δημοκρατικού Στρατού προς την Αλβανία. Τερματίζεται ουσιαστικά ο από του 1946 μαινόμενος Εμφύλιος Πόλεμος
    1962 - Ο 18χρονος Πέτερ Φέχτερ σκοτώνεται από ένοπλο φρουρό στο τείχος του Βερολίνου, όταν προσπαθεί να περάσει από το ανατολικό στο δυτικό τμήμα της πόλης

© 2002-2018 MEDIA2DAY