Αθηναϊκές πίστες: Ποιους θα δούμε και πού

Ηχηρές συνεργασίες, σούπερ σταρ ονόματα και άφθονος χειμωνιάτικος λουλουδοπόλεμος στις αθηναϊκές πίστες.
Αθηναϊκές πίστες: Ποιους θα δούμε και πού

Αν κάποιοι μπορούν να είναι χαρούμενοι που μπήκε ο Νοέμβρης, αυτοί είναι αναμφίβολα οι φαν της νυχτερινής ζωής της πόλης. Όχι εκείνης που αφορά το ποτό σε μπαράκια, αλλά εκείνης που ραίνεται σε ποσότητες λουλουδιών, που πίνει και χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εκείνης που ανεβαίνει πάνω στην πίστα με ή χωρίς τακούνια.

Κι αυτό γιατί η σεζόν που μόλις ξεκίνησε χαρακτηρίζεται από all star συνεργασίες, ονόματα πρώτης γραμμής και σόου που εγγυώνται γλέντι μέχρι πρωίας.

Ας καούν τα κάρβουνα λοιπόν, και… «έλα παιδί μου λουλούδια γρήγορα» όπως πρόσταζε κάποτε ο Δόγκανος.  



Caramela
Λεωφ. Συγγρού 165, Νέα Σμύρνη, τηλ: 2109323560

Γλυκό – και δοκιμασμένο – σαν καραμέλα είναι το φετινό σχήμα στο νυχτερινό κέντρο της Συγγρού, το οποίο φιλοξενεί για τη νέα σεζόν τον Γιώργο Τσαλίκη σε γνώριμα λημέρια (προ δύο ετών ήταν ξανά εδώ), τον Κυριάκο Κυανό με το νέο του χιτάκι «Αν μ’αγαπάς» ανά χείρας και την Χριστίνα Κολέτσα να δίνει το απαραίτητο θηλυκό στίγμα στο σχήμα. Μαζί τους το συγκρότημα των Knock Out. Τιμή φιάλης (Πέμπτη και Κυριακή) 110€ και 130€ (Παρασκευή και Σάββατο).

Fantasia
Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό, Tηλ: 2108940203

Συνήθεις ύποπτοι για ατελείωτο γλέντι, ο Κωσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστούν στο σχήμα του μαγαζιού της παραλιακής, το οποίο συνεχίζει την πετυχημένη συνταγή της άνοιξης. Το δίδυμο έχει δώσει στο παρελθόν τις καλύτερες διαπιστεύσεις και η νέα σεζόν προμηνύεται εξίσου ανεβαστική. Η φιάλη κοστίζει 150€, το κρασί ανά δύο άτομα 80€. Το πρόγραμμα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή με Κυριακή.

Αυτοκίνηση
Λεωφ. Κηφισίας 7, Μαρούσι, τηλ: 2130386222

Ο εναλλακτικός pop τραγουδιστής Σταν βάζει πορεία για… βόρεια και φιλοξενείται στην θρυλική Αυτοκίνηση με έντονη διάθεση για live clubbing, χωρίς να ξεχνά τους λαϊκούς ήχους που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού. Το «παράξενο παιδί» θα είναι headliner του προγράμματος, έχοντας στο πλευρό του την επίσης pop Χριστίνα Σάλτη. Εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τιμή φιάλης 120€.

Frangelico
Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, Tηλ: 2109843630

Εξίσου δυνατή η «παραλιακή» πρόταση που φέρνει για τη νέα σεζόν το μαγαζί της Ποσειδώνος με... μπροστάρη τον Νίκο Μακρόπουλο, ο οποίος με τον νέο του δίσκο «Που και που» ηγείται του σχήματος που συναποτελούν η Αγγελική Ηλιάδη, ο Σάκης Αρσενίου και ο Κωσταντίνος Φραντζής. Κάθε Πέμπτη με Σάββατο. Τιμή φιάλης 150€, κρασί ανά δύο άτομα 75€.

Βοτανικός
Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση, Μεταξουργείο, Τηλ: 2103473835

Ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος Μάκης Δημάκης κάνει ντεμπουτο στην πρωτεύουσα και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βοτανικό, με όπλα τη λαϊκή του χροιά και την άνεση που έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια με το κοινό. Με τις επιτυχίες «Τάμα» και «Ανησύχησα» να ακούγονται ακόμα σε πίστες και ελληνάδικα, ο τραγουδιστής ανεβαίνει επί σκηνής έχοντας στο πλευρό του την Πωλίνα Χριστοδούλου. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Φιάλη 140€, κρασί ανά δύο άτομα 70€.

Κέντρο Αθηνών
Πειραιώς 142 & Π. Ράλλη, Γκάζι, Tηλ: 2103454888

Απορούμε πώς δεν έχουν γκρεμιστεί τα τείχη του κέντρου στην Πειραιώς, μιας και το φετινό σχήμα είναι ίσως το πιο «δυνατό» που έχει εμφανιστεί ποτέ στον χώρο. Σάκης Ρουβάς, Πάολα και Τάμτα κρατούν τον πήχη της διασκέδασης ψηλά με γενικό κόνσεπτ προγράμματος το #stardome. Στο σχήμα συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, o Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τιμή φιάλης 170€, κρασί ανά δύο άτομα 85€.

Έρχονται…

Στο Teatro από τις 4 Νοέμβρη οι τοίχοι γκρεμίζονται για να υποδεχτούν τον Νότη Σφακιανάκη και τον Βασίλη Καρρά., ενώ  στο «Έναστρον» κάνουν πρεμιέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Έλενα Παπαρίζου. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα πιάσει σταθερά το πόστο του στο Acro στην Ιερά Οδό για μια ακόμα σεζόν γεμάτη live clubbing και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou στις 25 Νοεμβρίου. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v