ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΓΕΥΣΗ

Advertorial

Γευματίζουμε στα καλύτερα της Αθήνας σε προνομιακές τιμές

Δύο εβδομάδες γαστρονομίας, 120 εστιατόρια, προνομιακές τιμές και ένας τρίστερος Michelin Chef: το Dine Athens πλησιάζει, προετοιμαστείτε!

Γευματίζουμε στα καλύτερα της Αθήνας σε προνομιακές τιμές

Η έξοδος για fine dining κοστίζει και κοστίζει αρκετά. Οι τιμές των πρώτων υλών, η δημιουργικότητα και το ταλέντο του σεφ, το προσεγμένο περιβάλλον και το σέρβις αυξάνουν το μπάτζετ σημαντικά.

Μια πολυτέλεια όμως δεν είναι πάντα άπιαστη. Αν πάντα θέλατε να γευματίσετε σε ένα τέτοιο εστιατόριο, τώρα είναι η στιγμή. Ή για να είμαστε ακριβείς η στιγμή είναι μεταξύ 28 Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου.Αυτές τις δύο εβδομάδες, 120 εστιατόρια της Αθήνας ετοιμάζουν στο πλαίσιο ενός ακόμα Dine Athens εκλεκτά μενού τριών πιάτων, σε ακόμα πιο… εκλεκτές τιμές. Με 15€, 30€ ή 60€ ανά άτομο δοκιμάζετε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, κλείνοντας εύκολα και γρήγορα τη θέση σας μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

Εκεί θα μπορέσετε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα εκάστοτε μενού, ενώ αν έχετε κάρτες της Alpha Bank, δικαιούστε έξτρα έκπτωση 10% για κράτηση θέσης με την κάρτα σας, άρα ακόμα πιο οικονομική τιμή ανά άτομο.Και αν πραγματικά θέλετε να ζήσετε την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία, τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin chef Jacob Jan Boerma, αφήνει για λίγο το εστιατόριό του The White Room στο Άμστερνταμ για να βρεθεί στη Σπονδή για δύο βραδιές (3-4 Φεβρουαρίου).

Ο διάσημος σεφ με βαθμολογία 19.5/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία Γαλλικό οδηγό Gault & Millau, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού έξι gourmet πιάτων, ενώ αν προλάβετε και κάνετε κράτηση, θα έχετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε από κοντά και να πάρετε μαζί σας το μενού της βραδιάς, με την υπογραφή του.Οι κρατήσεις για όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα μέσα από τη ιστοσελίδα του Dine Athens, όπως και μέσω του e-table στο 211-311-5555.

Σημειώστε τέλος, πως η προσπάθεια έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μέσω της διοργάνωσης θα ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μπορούμε».

Bon Appétit!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτό που θεωρούμε τάξη είναι η επικρατούσα μορφή χάους."

Kerry Thornley

  • 1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY