ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Καλοκαιρινή προσφορά από το Θέατρο Πορεία

Τρεις παραστάσεις που λατρεύτηκαν φέτος θα επιστρέψουν, και το Θέατρο Πορεία προσφέρει χαμηλές τιμές για την προπώληση. Προλάβετε!

Καλοκαιρινή προσφορά από το Θέατρο Πορεία

Ο Γιούγκερμαν… επανέρχεται από τον Οκτώβριο!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έως τις 31/8
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 15€ για θέσεις Α’ ζώνης

Μετά από 150 sold-out παραστάσεις και 35.000 θεατές, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρπαστικό του συγγραφέα του Μ. Καραγάτση ανεβαίνει ξανά από τον Οκτώβριο στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη.
Ο βίος κι η πολιτεία του γοητευτικού και δαιμόνιου Φιλανδού αριστοκράτη, που ανακάλυψε το «υψηλό» μέσα στην ελληνικότητα, μίλησε στις καρδιές των θεατών. Ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα cast 20 πρωταγωνιστών, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις, θα ξαναζωντανέψουν την συναρπαστική ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.

Για προπώληση κάντε κλικ εδώ

*

Το Ευχαριστημένο… για 13 τελευταίες παραστάσεις!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έως τις 20/9
Εισιτήρια VIP ζώνης14€, Α’ ζώνης 12€, Β’ ζώνης 12€(αρχική τιμή 18€, 16€ και 14€ αντίστοιχα).

Το Ευχαριστημένο, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοουπου αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, μετά το τέλος της επιτυχημένης περιοδείας του θα παρουσιαστεί για 13 τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Πορεία από 20 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.

Για προπώληση κάντε κλικ εδώ

*

Το Ύψωμα 731… για 10 τελευταίες παραστάσεις!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ12€ έως τις 14/10
Α’ ζώνης 12€, Β’ ζώνης 12€(αρχική τιμή:16€ και 14€ αντίστοιχα)

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές και την μεγάλη απήχηση που γνώρισε, τοΎψωμα 731 θα επαναληφθεί την ερχόμενη θεατρική σεζόν για 10 παραστάσεις στο θέατρο Πορεία από14 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου.

Για προπώληση κάντε κλικ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο ιδεαλιστής περπατά στις μύτες των ποδιών του, ο υλιστής στις φτέρνες του."

Malcolm de Chazal, Φιλόσοφος

  • 480 π.Χ. – Ναυμαχία του Αρτεμισίου: Ο ενωμένος ελληνικός στόλος υπό το Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη εξαναγκάζει σε υποχώρηση τον περσικό στόλο στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας.
    1933 - Στην Ινδία αποφυλακίζεται κάτισχνος μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας ο Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία, διαμαρτυρόμενος για τη νέα σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές.
    1939 - Υπογραφή Συμφώνου μη Επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY