ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Stand Up Comedy Nights στο Θέατρο ΠΚ

Για πρώτη φορά στο Θέατρο ΠΚ 20 κωμικοί έρχονται για να σας καθηλώσουν

Stand Up Comedy Nights στο Θέατρο ΠΚ

Μια σειρά παραστάσεων stand-up comedy από 20 παλιούς και ανερχόμενους κωμικούς στο Θέατρο ΠΚ για 4 Σάββατα του Μάρτη.

Το stand-up comedy κερδίζει όλο και περισσότερο το κοινό γιατί απλά έχουμε βαρεθεί την ανακύκλωση των ίδιων εκπομπών, την λογοκρισία της τηλεόρασης, και το παλιό χιούμορ που έχει μείνει ίδιο τόσα χρόνια. Εδώ ο κωμικός αυτο-σκηνοθετείται, αυτο-συγγράφει, ίσως και αυτο-κτονεί. Δεν κρίνεται από καναλάρχες και κριτικούς, αλλά από το πόσο άμεσα και συχνά προσφέρει πηγαίο γέλιο στο κοινό. Πρόκειται για έναν διάλογο μεταξύ δημιουργού και κοινού παρά για εξολοκλήρου κωμικό μονόλογο.

Από παρατηρήσεις στην καθημερινότητα και one-liners, μέχρι σουρεαλιστικό χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Από εξομολογήσεις μυστικών μέχρι καφρίλες και σάτιρα. Αλλά κυρίως εξομολογητικά αστεία, γιατί παραείναι εγωκεντρικοί για να ασχοληθούν με την κοινωνία ευρύτερα και νοιάζονται περισσότερο για τις δικές τους υποθέσεις. Όμως το κάνουν με πολύ αστείο τρόπο, ξέροντας ότι αλλιώς δεν παίζει να τους έδινε κανείς και καμία προσοχή.

Αφήνοντας στην άκρη την ιστορία της τέχνης και την ψυχογράφηση των κωμικών, θέλουμε απλά να πούμε: ελάτε, θα έχει πλάκα, θα γελάσουμε όλοι κι όλες μαζί! Τα λέμε στο Θέατρο ΠΚ!


09/03/19 παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Τιτκώβ
Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Βαγγέλης Μουλαράς, Άγγελος Κυριακίδης, Γιώργος Παπανικολάου

16/03/19 παρουσιάζει ο Δημήτρης Δούκογλου
Άλεξ Kenshin Αποστολόπουλος, Γιάννης Ρούσσος, Κων/νος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Χάρης Νταρζάνος

23/03/19 παρουσιάζει η Ήρα Κατσούδα
Απόλλων Roach, Σπήλιος Φλώρος, Δήμητρα Νικητέα, Οδυσσέας Μαυρομμάτης

30/03/19 παρουσιάζει ο Ανδρέας Πασπάτης
Πάρις Ρούπος, Ντενίζ Ουρέμ, Δημήτρης Χριστοδούλου, Μιχάλης Σεβαστέρης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY