ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Όσα θα δούμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ένα πολλά υποσχόμενο, όσο και πλουραλιστικό, πρόγραμμα ανακοίνωσε σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Όσα θα δούμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών

Με την Επίδαυρο να έχει ήδη ανακοινώσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα των τελευταίων ετών ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο (φρεσκάρισμα μνήμης εδώ) έρχεται τώρα να προστεθεί το σκέλος της Αθήνας, με 18 θεατρικές παραστάσεις, εννέα ελληνικές και εννέα διεθνείς, πολλές ενδιαφέρουσες συναυλίες –Tindersticks, Loreena McKennitt και Dead Can Dance, μεταξύ άλλων− δυνατές υπογραφές στο πρόγραμμα του χορού, άνοιγμα στην πόλη με performances και κοινωνικά δρώμενα σε χώρους σαν το Πεδίο του Άρεως, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, διάφορα μουσεία και κινηματογράφους, και συνεργασίες με φορείς όπως το ΚΕΘΕΑ, η σχεδία και η Ένωση Ξενοδόχων.

Κάντε κλικ στο αρχείο παρακάτω, για να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY