ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Όσα θα δούμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ένα πολλά υποσχόμενο, όσο και πλουραλιστικό, πρόγραμμα ανακοίνωσε σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Όσα θα δούμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών

Με την Επίδαυρο να έχει ήδη ανακοινώσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα των τελευταίων ετών ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο (φρεσκάρισμα μνήμης εδώ) έρχεται τώρα να προστεθεί το σκέλος της Αθήνας, με 18 θεατρικές παραστάσεις, εννέα ελληνικές και εννέα διεθνείς, πολλές ενδιαφέρουσες συναυλίες –Tindersticks, Loreena McKennitt και Dead Can Dance, μεταξύ άλλων− δυνατές υπογραφές στο πρόγραμμα του χορού, άνοιγμα στην πόλη με performances και κοινωνικά δρώμενα σε χώρους σαν το Πεδίο του Άρεως, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, διάφορα μουσεία και κινηματογράφους, και συνεργασίες με φορείς όπως το ΚΕΘΕΑ, η σχεδία και η Ένωση Ξενοδόχων.

Κάντε κλικ στο αρχείο παρακάτω, για να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες."

Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  • 1826 - Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαήλ Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
    1875 – Ελλάδα – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.
    1989 – πέθανε η Μαρίκα Νέζερ, Ελληνίδας ηθοποιός

© 2002-2019 MEDIA2DAY