ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Η Περαστική: Ζαν Πωλ Ντενιζόν στο Θέατρο Εκστάν

Η δραματική κομεντί «Η Περαστική» του Ζαν Πωλ Ντενιζόν, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Εκστάν στα Πατήσια.

Η Περαστική: Ζαν Πωλ Ντενιζόν στο Θέατρο Εκστάν

Ένα ζευγάρι συναντιέται μετά από είκοσι χρόνια. Εκείνος συγγραφέας, εκείνη ηθοποιός. Μια σχέση κάτω από το βάρος του χρόνου. Η ζωή τους ανάμεσα στο τώρα, το άλλοτε και το γήρας που πλησιάζει. Μια ιστορία καθημερινή και πανανθρώπινη για την αγάπη και την επιστροφή, τη συνάντηση αλλά και την εκ νέου αναχώρηση.

Ο Γάλλος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Ζαν Πωλ Ντενιζόν, από τους βασικούς συνεργάτες του Πήτερ Μπρουκ, εμπνέεται από τους κλασικούς και γράφει ένα σύγχρονο έργο που διαπερνά ο χρόνος. Ένα έργο με χιούμορ, ευαισθησία και συγκίνηση, όπου καταθέτει το δικό του στοχασμό.

Το σύγχρονο αυτό θεατρικό έργο που σκηνοθετεί ο συγγραφέας του και στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σταματίου και η Ελένη Παπαχριστοπούλου και οι δυο με μαθητεία δίπλα στον Μπρουκ, κάνει παγκόσμια πρώτη στο Θέατρο Εκστάν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 21.00 όπου θα παίζεται έως και τις 21 Απριλίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ταυτότητα
Σκηνοθεσία: Ζαν Πωλ Ντενιζόν
Μετάφραση: Ελένη Παπαχριστοπούλου
Μουσική : Γιάννης Κ. Ιωάννου
Σκηνικά-Κοστούμια: Μπέτυ Λυρίτη
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μαζαράκης
Φωτογραφία: Τούλα Ροδοπούλου

Με σειρά εμφάνισης
Άντρας: Γιάννης Σταματίου
Γυναίκα: Ελένη ΠαπαχριστοπούλουΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY