ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Λίγο Γλάσο Ακόμα: Ο Σίμος Κακάλας επιστρέφει στο Faust

Μετά το Greek Freak ο Σίμος Κακάλας επιστρέφει και υπόσχεται άφθονο γέλιο τις Τρίτες στο Faust της Καλαμιώτου.

Λίγο Γλάσο Ακόμα: Ο Σίμος Κακάλας επιστρέφει στο Faust

Ο Σίμος Κακάλας, μετά την τεράστια περσινή ΑΠΟΤΥΧΙΑ με το Greek Freak, έρχεται στις αρχές της νέας χρονιάς, να ρίξει γλάσο στις ζωές μας, από την δεύτερη Τρίτη του Γενάρη και για τέσσερις συνεχόμενες Τρίτες στο Faust Bar-Theatre-Arts.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Σε προβληματίζει η αποτυχία της αριστεράς; Αισθάνεσαι να μην έχεις φωνή σε μια Ευρώπη που καταρρέει; Τα χρήματά σου εξαφανίζονται/ κάνουν φτερά μόλις έρθουν στα χέρια σου; Το άγχος της καλύτερης επίδοσης καταποντίζει την ύπαρξη σου; Θες να ξαναβρείς το παιδί μέσα σου;

Υποσχόμαστε άμεση ανακούφιση σε ευχάριστο περιβάλλον από ικανούς και ακούραστους επαγγελματίες. Γιατί να πας αλλού; Έλα στο FAUST, 8 Ιανουαρίου η πρώτη εμφάνιση, ακολουθούν 15 , 22 & 29 Ιανουαρίου.

Έξτρα υπηρεσία: χαλαρώνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ακούγοντας τραγούδια που λατρέψατε, γελάσετε, ερωτευτήκατε, αλλά και μισήσατε.
Σίμος Κακάλας

Πλήκτρα/ πιάνο / ενορχηστρώσεις : Χρίστος Θεοδώρου
Κρουστά / Ντραμς : Ρόλη Γιαμοπούλου
Βιολί : Αγγελική Ποτήρη
Μπάσο : Πέτρος Κρεμυζάκης
Οργάνωση παραγωγής /management : Νίκος ΤσαούσηςΝικητές:

ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ελένη Μπούτζη
ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Μαρία Παππά
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΑΝΤΕΡΗ

SPONSORED LINKS

"Ονειρεύονται όσο φλερτάρουν, αλλά στο γάμο ξυπνούν."

Alexander Pope, 1688-1744, Βρετανός ποιητής

  • 1822 - Ναυμαχία των Πατρών, όπου 26 Υδρέικα, 20 Σπετσιώτικα και 16 Ψαριανά πλοία υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχούν τον Τουρκικό στόλο.
    1913 - Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β' Βαλκανικού Πολέμου.)

© 2002-2019 MEDIA2DAY