ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Ο Κουτσομπόλης του Δημήτρη Ψαθά στο Θέατρο Ελυζέ

Η διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά ανεβαίνει από έναν θίασο νέων ηθοποιών, και αποδεικνύει πως… τον κουτσομπόλη πολλοί μίσησαν, το κουτσομπολιό ουδείς.

Ο Κουτσομπόλης του Δημήτρη Ψαθά στο Θέατρο Ελυζέ

Η διαχρονική ξεκαρδιστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά που αποδεικνύει ότι τον κουτσομπόλη πολλοί μίσησαν, αλλά το κουτσομπολιό κανείς. Ένας φρέσκος θίασος ταλαντούχων και γεμάτων ενέργεια ηθοποιών ερμηνεύει μία κωμωδία – στιγμιότυπο της κοινωνίας μας.

Ο Ψαθάς με την καυστική του πένα διεισδύει σε μία ακόμη ενοχλητική συνήθεια του νεοέλληνα , μία συνήθεια που δεν ξεπέρασε ποτέ, όσο «Ευρωπαίος» και αν έγινε. Η ενασχόληση με το τι κάνει ο διπλανός, τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των άλλων σπιτιών, ποιος κάνει απιστία σε ποιόν, τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γνωστοί και γείτονες, καλύπτει τις δικές μας ανασφάλειες και ανεπάρκειες και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα μέσα στη δική μας ελαττωματική ζωή.

Μια κωμωδία χαρακτήρων και καταστάσεων που θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας. Και με τον εαυτό σας ίσως δυστυχώς.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία - Προσαρμογή - Μουσική επιμέλεια: Βαγγελης Πανταζης
Σκηνικά - κουστούμια: Χριστινα Πετρακη
Μακέτες: Δημητρα Καραγιαννη
Φωτογραφίες: Χριστινα Φυλακτοπουλου
Ήχος - Φώτα: Μανος Δημητριου

Παίζουν: Μένιος Βλοχαϊτόπουλος, Αναστασία Αυγερινού, Κατερίνα Ξαναλάτου, Δημήτρης Αλεξίου, Χριστίνα Πετράκη, Απόστολος Βαρναβέλιας, Όλγα Χλουβεράκη, Βασίλης Κουλόπουλος, Γωγώ Γκαλτέμη, Αναστασία Παπαδοπούλου, Ρενάτα Αθανασιάδου.

Νικητές διαγωνισμού

9/2:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Ζωή Ριζούλη
ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΧΡΙΤΣΗ

10/2:

ΣΟΦΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ
ΕΛΠΙΔΑ ΣΙΧΙΔΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY