ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Rockwave festival: Κι όμως είναι ακόμα εδώ!

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας σε ανακοίνωση της διοργανώτρια εταιρείας επιστρέφει το 2020, γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια.

Rockwave festival: Κι όμως είναι ακόμα εδώ!

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Όπως πληροφορηθήκαμε προ ολίγου από το δελτίο τύπου της εταιρείας παραγωγής Xlalala, το Rockwave Festival επιστρέφει το 2020 κλείνοντας μάλιστα 25 χρόνια παρουσίας.

Το φεστιβάλ που αρκετοί είχαν διαγράψει λόγω διάλυσης της Didi Music φαίνεται πώς δεν έχει διάθεση να αφήσει την Μαλακάσα αδειανή.Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση: «Η ιστορία του ROCKWAVE συνεχίζεται. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που το στηρίζουν και επιμένουν. Και το καλοκαίρι του 2020, στα 25α του γενέθλια θα είμαστε όλοι εκεί. Να ανταμώσουμε και να ανταλλάξουμε ιστορίες, να ριγήσουμε στα πρώτα riff της κιθάρας, να χορέψουμε, να ουρλιάξουμε από χαρά, να τραγουδήσουμε αγκαλιά, να ξεδιψάσουμε, να ξενυχτήσουμε και φεύγοντας από τη Μαλακάσα, αργά το βράδυ – σχεδόν πρωί – να πάρουμε μαζί μας τη σκισμένη αφίσα του αγαπημένου ειδώλου. Να γράψουμε τη δική μας ιστορία: τον Ιούνιο του 2020».Υπενθυμίζεται πώς παρά τις όποιες γκρίνιες, το φεστιβάλ στα 25 χρόνια της διαδρομής του φιλοξένησε συνολικά 365 καλλιτέχνες και πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές.Σύστηκε στο ελληνικό κοινό καλλιτέχνες σαν τους Muse, Placebo, Moby, προσκάλεσε συγκροτήματα και καλλιτέχνες τη στιγμή που βρίσκονταν στο peak της καριέρας τους όπως οι Arctic Monkeys, Robbie Williams, Black Keys, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Βρετανικής σκηνής όπως οι Pulp, Blur, Oasis, τόλμησε να αναμετρηθεί με ονόματα –θρύλους: Metallica, R.E.M., Black Sabbath, Guns N' Roses, Iron Maiden... και δικαιώθηκε.Για να δούμε, τι θα δούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY