ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Curtis Harding για μια μοναδική βραδιά στο Gazarte

Οι soul μελωδίες του Curtis Harding θα πλημμυρίσουν την ταράτσα του Gazarte υπό το φως της Πανσελήνου την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Ο Curtis Harding για μια μοναδική βραδιά στο Gazarte

Ο Curtis Harding, η νέα δύναμη της soul μουσικής που έχει συγκλονίσει και εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και στο Roof Stage του Gazarte, την Τρίτη 16 Ιουλίου, τραγουδώντας επιτυχίες που έχουμε λατρέψει όπως το «Next Time», «Keep On Shinning», «Need Your Love» και «Ghost Of You».

Δεν συναντά κανείς καθημερινά τέτοιες φωνές. Φωνές που είναι ικανές να σε καθηλώσουν και να ξυπνήσουν τα πιο έντονα συναισθήματα. Ο όρος «soul man» είναι πολύ πολύ απλός για να περιγράψει τον επιβλητικό χαρακτήρα της μουσικής του, καθώς πρόκειται για ένα κράμα ήχων που έχει προκύψει μέσα από τα ακούσματά του, τις μουσικές του εμπειρίες και τους πειραματισμούς του.

Πριν ξεκινήσει τη καριέρα του, αναζητούσε τη soul στη πανκ σκηνή της Ατλάντα, σε hip hop shows αλλά και στους δίσκους του Bob Dylan. Έχει τραγουδήσει με τον θρυλικό CeeLo Green των Gnarls Barkley και τον Cole Alexander των Black Lips, το 2014 κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο ντεμπούτο άλμπουμ του «Soul Power», ενώ, τρία χρόνια αργότερα, θριάμβευσε με τον δεύτερο δίσκο του «Face Your Fear», σε παραγωγή του Danger Mouse.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, o Curtis Harding δίνει ραντεβού για πρώτη φορά με το ελληνικό κοινό και μας μυεί στον δικό του soulful κόσμο, με μία βραδιά ρυθμού και απόλυτου groove στο Roof Stage του Gazarte.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δυο παράδοξα είναι καλύτερα από ένα. Μπορεί ακόμα και να υποδεικνύουν μια λύση."

Edward Teller, 1908-2003, Ουγγροαμερικανός πυρηνικός φυσικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. 
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2019 MEDIA2DAY