ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στη Σχολή Μωραΐτη για καλό σκοπό

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και τα παιδιά της Σχολής Μωραΐτη τραγουδούν την Παρασκευή 24 Μαΐου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στη Σχολή Μωραΐτη για καλό σκοπό

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και τα παιδιά της Σχολής Μωραΐτη τραγουδούν την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 20:00 στη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνεται στο σχολείο με στόχο την ενίσχυση του έργου της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ζωοδόχος Πηγή».

Η συναυλία θα υποστηρίξει τη συνέχιση του προγράμματος μουσικοθεραπείας στην Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτισμού (ΕΘΜΑ) για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Στη συναυλία συμμετέχουν μέλη της Παιδικής Χορωδίας Δημοτικού, μέλη της Ορχήστρας  της στ΄ Δημοτικού, σολίστ από το Γυμνάσιο και το Λύκειο, ο Όμιλος Μουσικής Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη, καθώς και η Ορχήστρα της ΜΟΜ (Μικρή Ορχήστρα Μουσικοπαρέας).

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 12 ευρώ. Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 7 Μαΐου στο ταμείο της Σχολής Μωραΐτη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο 210 6795000. Σας περιμένουμε με πολλή χαρά σε μια βραδιά μουσικής, τραγουδιού και αλληλεγγύης!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Όπη Θεοτόκη, 2106795000

Σχετικά με τη Ζωοδόχο Πηγή:

Η Ζωοδόχος Πηγή έχει ως στόχο την ενίσχυση κοινωφελών φορέων και φυσικών προσώπων με διαπιστωμένες σοβαρές ανάγκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Το 2015 εγκαινίασε το πρόγραμμα «Μουσικοπαρέα» το οποίο χρησιμοποιεί τη μουσική, σύμφωνα με διεθνώς έγκυρες πρακτικές, για να διευκολύνει άτομα στα οποία η ασθένεια έχει περιορίσει τη δυνατότητα επικοινωνίας, ενεργοποιώντας τα σε ψυχικό, νοητικό και σωματικό επίπεδο. Επισκέπτεται κάθε εβδομάδα 24 κέντρα, δημόσια και μη-κερδοσκοπικά Γηροκομεία με ανοιακούς ηλικιωμένους και Κέντρα Ειδικής Αγωγής με παιδιά και ενήλικες με νοητική υστέρηση ή αυτισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έρχεται αρκετά σύντομα."

Άλμπερτ Αϊνστάιν

  • 1929 - Αρχίζει το μεγάλο Κραχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και ακολουθεί η κατάρρευση της δυτικής οικονομίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY