ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

7 δωρεάν συναυλίες στο ΚΠΙΣΝ

«Χρόνια πολλά κύριε Χατζιδάκι» λέει η Λυρική Σκηνή και μας χαρίζει πληθώρα δωρεάν συναυλιών ανήμερα των γενεθλίων του μεγάλου συνθέτη.

7 δωρεάν συναυλίες στο ΚΠΙΣΝ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζουν αφιέρωμα στη μουσική του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη από τις 17.00 έως τις 23.00, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του στις 23 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

* Συναυλία με μεταγραφές έργων του Μάνου Χατζιδάκι από το φωνητικό κουαρτέτο ‘Γιασεμί’ στις 17.00.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 16/10, στις 12.00. Τα Δελτία Εισόδου αναμονής θα αρχίσουν να διατίθενται στις 15:30. Στη λίστα αναμονής δικαιούται ο καθένας έως δύο δελτία εισόδου.

* ΕΛΣ Ντόρα Μπακοπούλου, πιανιστικά, στις 18.00. Η διακεκριμένη πιανίστα συνοδοιπόρος και εμβληματική ερμηνεύτρια έργων του Μάνου Χατζιδάκι, ερμηνεύει τα σπουδαία πιανιστικά έργα: Ιονική σουίτα, Ερημιά, Έξι λαϊκές ζωγραφιές.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 16/10, στις 13.00. Τα Δελτία Εισόδου για τη σειρά αναμονής θα αρχίσουν να διατίθενται στις 16:30. Στη λίστα αναμονής δικαιούται ο καθένας έως δύο δελτία εισόδου.

* Συναυλία των πρωταγωνιστών της ΕΛΣ στις 19.00 με ερμηνείες των τραγουδιών του. Συμμετέχουν οι: Βασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Λυδία Αγγελοπούλου (μεσόφωνος), Σταμάτης Μπερής (τενόρος), Νίκος Στεφάνου (τενόρος), Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος), Δημήτρης Τηλιακός (βαρύτονος), Τάσης Χριστογιαννόπουλος (βαρύτονος), Πέτρος Μαγουλάς (βαθύφωνος).

Η ηλεκτρονική προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 16/10, στις 14.00. Τα Δελτία Εισόδου για τη σειρά αναμονής θα αρχίσουν να διατίθενται στις 17:30μμ. Στη λίστα αναμονής δικαιούται ο καθένας έως δύο δελτία εισόδου.

* Η Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ ανακαλύπτει των Μάνο των παιδιών, στις 20.00 στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ.

Είσοδος ελεύθερη

* Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τραγούδια του Μάνου στις 20.30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 16/10, στις 15.00. Τα Δελτία Εισόδου για τη σειρά αναμονής θα αρχίσουν να διατίθενται στις 18:45. Στη λίστα αναμονής δικαιούται ο καθένας έως δύο δελτία εισόδου.

* Ο Καπετάν Μιχάλης με τον βαρύτονο Διονύση Σούρμπη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, στις 21.30.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 16/10, στις 16.00. Τα Δελτία Εισόδου για τη σειρά αναμονής θα αρχίσουν να διατίθενται στις 20:00. Στη λίστα αναμονής δικαιούται ο καθένας έως δύο δελτία εισόδου.

* Οι Μπάντες του Schoolwave "πειράζουν" τραγούδια και μουσικές του στις 22.00 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 16/10, στις 17.00. Τα Δελτία Εισόδου αναμονής θα αρχίσουν να διατίθενται στις 20:30. Στη λίστα αναμονής δικαιούται ο καθένας έως δύο δελτία εισόδου.

Για προεγγραφές, επισκεφτείτε τα www.nationalopera.gr και www.SNFCC.org.

 

 

 

SPONSORED LINKS

"Διεθνής Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
1804 - Κινείται στην Ουαλία η πρώτη ατμάμαξα.
1848 - Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο
1965 - Δολοφονείται ο Μάλκολμ Χ, αφροαμερικανός ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων."

James Beard, Αμερικανός σύμβουλος μαγειρικής

  • Ένας καλοφαγάς που προσέχει τις θερμίδες είναι σαν την πόρνη που κοιτάει το ρολόι της.

© 2002-2019 MEDIA2DAY