ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο The Boy στο Six Dogs

O Αλέξανδρος Βούλγαρης, ο περίφημος The Boy, εμφανίζεται στη σκηνή του Six Dogs στις 4 και 11 Οκτωβρίου.

Ο The Boy στο Six Dogs

The Boy 2029 Pt. 1
Σύνοψη:
Σε μια δυστοπική Αθήνα στο κοντινό μέλλον, ένα απο τα αναγεννημένα Αγόρια βολτάρει στα ερείπια των κινηματογραφικών αιθουσών ψάχνοντας για επίχρυσα κολλάρα ανθρώπων. Τα σπρώχνει στη νέον αγορά του Κολωνακιού για μια δόση κόκκινου 22Φ. Τα βραδιά ξαπλώνει στις ράγες του μετρό για να προφυλλάσεται απο τους Ευθύνες που έρχονται στον ύπνο σου και σου πειράζουν τη μύτη με φτερό κότας. Μια μέρα γνωρίζει την Στάχτη, ένα κoρίτσι πτώμα που δεν πρόλαβε την Αναγέννηση. Την φορτώνει στο BMX του και ξεκινάει για να βγει έξω απο τα σύνορα της πόλης, εκεί που υπάρχουν ακόμα επίσημα νεκροταφεία για να πάρει απο τα κεντρικά το χαρτί ΙΦ228 κάθετος 31 που χρειάζεται για να ξεκινήσει η διαδικασία της Αναγέννησης. Στον δρόμο για την Άκρη φαντασιώνεται τον ήχο της φωνής της Στάχτης να μιμείται τον ήχο των πουλιών.

The Boy 2039 Pt. 2
Σύνοψη:
Δέκα χρόνια μετά η Αθήνα ζει την ακμή του Νέου Πολιτισμού. Η εγκληματικότητα είναι δημοκρατία. Η τέχνη βασίζεται πάνω στις αρχές του νεοκανιβαλισμού και προκαλεί τον παγκόσμιο θαυμασμό. Καβαλέτα, πινέλα, μουσικά όργανα και κάμερες όλα πια φτιαγμένα απο ανθρώπινα κόκκαλα. Το σημαντικό στην τέχνη είναι πια το υλικό εγγραφής και όχι το αποτέλεσμα. Σε αυτό το σκηνικό το αναγεννημένο Αγόρι μαζί με την αγαπημένη του Στάχτη καβαλάνε κάθε σούρουπο τα BMX τους και μαζεύουν απο τα σκουπίδια το πεταμένο κρέας απο τα εστιατόρια. Στο εργαστήριο τους σε κάποιο ημιυπόγειο του Παρθενώνα ξαναδίνουν ζωή στα υπολείμματα κρεάτων και φτιάχνουν τα Σίκλο, ζόμπι κατοικίδια ζώα που γίνονται ανάρπαστα στην Expo του Παρισιού και πουλιούνται σε πολυεθνικό κολοσσό. Η τιμή για τα δικαιώματα των Σίκλο ανέρχεται σε όλο το "υλικό" του νεκροταφείου Περ Λασεζ. Το Αγόρι και η Στάχτη επιστρέφουν στην Αθήνα πάμπλουτοι. Στο δρόμο της επιστροφής η Στάχτη του εκμυστηρεύεται οτι είναι έγγυος. "Άνθρωπος ή αντικείμενο" ρωτάει το Αγόρι. "Αντικείμενο" απαντάει η Στάχτη. "Ένα κουτί. Δεν ξέρω ακόμα τι θα έχει μέσα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY