ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Έρχεται το Resistance Festival

Το Resistance Festival 2018 επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά από 28-29 Σεπτεμβρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και στο Piraeus 117 Academy.

Έρχεται το Resistance Festival

Το φεστιβάλ αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή συνάντηση κινημάτων και συλλογικοτήτων που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο χώρος όπου θα διεξαχθεί δεν θα είναι ενιαίος. Το μεγαλύτερο μέρος του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Καλών Τεχνών (εργαστήρια, συζητήσεις, προβολές, λαϊκό γλέντι), κι ένα μέρος του συναυλιακού προγράμματος μεταφέρεται στο Piraeus 117 Academy, πολύ κοντά στην Α.Σ.Κ.Τ. Αυτή η εξάπλωση θα δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθεί η θεματική των συζητήσεων και εργαστηρίων, το δε συναυλιακό σκέλος να μην κινδυνεύσει από τυχόν κακές καιρικές συνθήκες (το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ακολουθεί, αναλυτικά, παρακάτω). Το φεστιβάλ αναμένεται να πλαισιωθεί και με μια σειρά από άλλες δραστηριότητες, ενώ στο χώρο (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών) θα λειτουργεί μπαρ, ταβέρνα και έκθεση βιβλίων, εντύπων, αφίσας και φωτογραφίας.

Το Resistance Festival ως θεσμός συνάντησης, συνεύρεσης και διασκέδασης, ως χώρος γνωριμίας με κινήματα και αντιστάσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, συνεχίζει την ύπαρξή του με λίγο διαφορετικό τρόπο, αλλά υπηρετώντας τις ίδιες ανάγκες.

Παρασκευή 28/9
20:00, Piraeus 117 Academy

Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στη Φωτιά
Lost Bodies
Κλεμμένοι Αναπτήρες

Παρασκευή 28/9
21:00, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Stand up comedy με τους Αριστοτέλη Ρήγα, Χρύσα Κατσαρίνη, Πάρη Ρούπο, Blink Mike
και live με τον Πάνο Φραγκιαδάκη (Φράγκιας)

Παρασκευή 28/9
21:30, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Μεγάλο νησιώτικο πανηγύρι, στο κέντρο της Αθήνας, με τον Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού και τους μουσικούς Παναγιώτη Βέργο (σαντούρι) και Αργύρη Ψαθά (λαούτο). Μαζί τους με τις μουσικές της Κρήτης ο Χρήστος Δάβρης (λαούτο-τραγούδι) και ο Ανδρέας Αρβανίτης (λύρα-τραγούδι).

Σάββατο 29/9
21:00, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Βέβηλος + Dj Μagnum
Άγνωστος Χειμώνας + Dj Micro
Anser x Eversor
Zoro&Buzz
+after concert dj set: SiShiVa, El Mahico, BlackSun, Yu-Chaos

Σάββατο 29/9
21:00, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Open Mic Night @Resistance Festival 2018
Το Resistance Festival 2018 διοργανώνει Open Mic βραδιά όπου νέοι/νέες τραγουδιστές/τριες, μουσικοί και δημιουργοί θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους

Σάββατο 29/9
22:30, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική από τους Αρμανιάκ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY