ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

1000 λόγοι για να πας Θέατρο Βράχων στις 21 Σεπτεμβρίου

Βρώμικα riff, λίκνισμα μαλλιών - για όσους έχουν – και κεφαλιών για τους λοιπούς και ελληνικό stoner δια χειρός 1000Mods στη σκιά των Βράχων.

1000 λόγοι για να πας Θέατρο Βράχων στις 21 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Ζοχαδιασμένος/η από την εβδομάδα, κουρασμένος/η λόγω δουλειάς, αναζητάς μια έξοδο για να ξεδώσεις.

Ε λοιπόν, έχουμε 1000 καλούς λόγους για να βάλεις πορεία προς το Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα μαζί με την παρέα.

Ή και σόλο, γιατί όχι;

Σημειώνεις;

BAZINGA!

 

Λίγο δύσκολο να έχουμε 1000 λόγους για να πάει κάποιος στο Θέατρο Βράχων, όμως έχουμε έναν καλό και αυτός αρκεί:

Τους 1000Mods.Οι ροκο-stonerάδες από το Χιλιομόδι Κορινθίας επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Πορτογαλία, Ελβετία, Ρουμανία, Αυστρία και λοιπές ευρωπαϊκές χώρες, για να αποχαιρετίσουν κιθαριστικά και ηλεκτρισμένα το καλοκαίρι.Δώδεκα χρόνια, αμέτρητες συναυλίες και περιοδείες και έξι κορυφαίες κυκλοφορίες «Blank Reality», «Liquid Sleep», «Super Van Vacation», «Valley of Sand», «Vultures», «Repeated exposure to…», εγγυώνται για την δυναμική ενός γκρουπ που δεν σταματά να εξελίσσεται.


Πιο ώριμοι από ποτέ λοιπόν θα καταλάβουν τη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για ένα σαρωτικό λάιβ, από αυτά που μας έχουν συνηθίσει.

Μαζί τους θα είναι και οι θεσσαλονικείς Million Hollers, ο ήχος των οποίων αγαπά τη μαύρη μουσική και την 70s αισθητική.

Νικητές:

Ζωή Παράσχου
Υρια Λουκοβιτη

SPONSORED LINKS

"Ονειρεύονται όσο φλερτάρουν, αλλά στο γάμο ξυπνούν."

Alexander Pope, 1688-1744, Βρετανός ποιητής

  • 1822 - Ναυμαχία των Πατρών, όπου 26 Υδρέικα, 20 Σπετσιώτικα και 16 Ψαριανά πλοία υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχούν τον Τουρκικό στόλο.
    1913 - Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β' Βαλκανικού Πολέμου.)

© 2002-2019 MEDIA2DAY