ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Σε αυτό το κανάλι θα δεις βραβευμένα μικρού μήκους φιλμ

Το νέο αγαπημένο μας κανάλι στο YouTube έχει άπειρες βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους που μπορείς να λιώσεις… εντελώς δωρεάν.

Σε αυτό το κανάλι θα δεις βραβευμένα μικρού μήκους φιλμ

Με το παράξενο (αλλά εύκολο να το θυμάσαι) όνομα Omeleto, ένα κανάλι στο YouTube υπόσχεται να μας μυήσει στον μαγικό κόσμο των ταινιών μικρού μήκους, εντελώς δωρεάν.

Οι τεράστιες λίστες του περιλαμβάνουν ταινίες που έχουν βραβευτεί στο Φεστιβάλ του Sundance (το πιο σινεφίλ/ αρτιστίκ/ σχεδόν ευρωπαϊκό κινηματογραφικό φεστιβάλ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αμερική), ταινίες υποψήφιες ή και βραβευμένες με Όσκαρ, ταινίες με διάσημους πρωταγωνιστές όπως η Maisie Williams του Game of Thrones, αλλά και ταινίες χωρισμένες ανά κατηγορία: Δράμα, κωμωδία, ρομάντζο, επιστημονική φαντασία, τρόμου και πάει λέγοντας.

Είναι επίσης και μια ωραιότατη ευκαιρία να εξασκήσει τα αγγλικά σου –σχεδόν όλες οι ταινίες έχουν υπότιτλους, αγγλικούς όμως, για να μην τεμπελιάζεις και δεν προσέχεις.

Το Omeleto έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από δύο εκατομμύρια subscribers. Κάθε τέλος του μήνα κυκλοφορεί ένα βιντεάκι μίας-μιάμισης ώρας με τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων τριάντα ημερών, αν θέλεις να τις δεις όλες μαζεμένες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY