ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Αστείες καλοκαιρινές στιγμές από παλιές ελληνικές ταινίες

Από τις διατάσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, μέχρι τους πολύ, πολύ ρεαλιστικούς λόγους που κάποιος δεν μπορεί να κοιμηθεί την νύχτα…

Αστείες καλοκαιρινές στιγμές από παλιές ελληνικές ταινίες

Οι παλιές ελληνικές ταινίες έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου. Και σε μια χώρα σαν την δική μας, με την θάλασσα να βρίσκεται πάντα δυο βήματα μακριά σου, δεν είναι λίγες οι καλοκαιρινές σκηνές που μας έκαναν να πνιγούμε από τα γέλια. Κι αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μας.

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; Η ατάκα που ακόμα και σήμερα θεωρείται το πιο γκλαμ φλερτ που θα μπορούσες να κάνεις στην παραλία. Μπόνους στην αρχή η Ζωή Λάσκαρη να αδειάζει τον μέσο Έλληνα διακοποπέφτουλα.


Συγγνώμη, αλλά η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έχει όρεξη για το μέτριο φλερτ σου, και ειδικά για το μέτριο μασάζ σου.


Το κολύμπι είναι γυμναστική. Και πριν την γυμναστική, όπως ξέρουμε, πρέπει να κάνουμε διατάσεις. Για την καλή υγεία των μυών μας, αλλά επίσης και για να δουν όλες οι λουόμενες πόσο σέξι είμαστε.


Κι εδώ το μεγαλύτερο άδειασμα που υπήρξε ποτέ.


Μ’ έχεις δει εμένα με μαγιό; Έχω κάτι πλατάρες, εεε, κάτι πλατίτσες.


Και λίγος αγνός σουρεαλισμός από τον βασιλιά της κωμωδίας.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο ιδεαλιστής περπατά στις μύτες των ποδιών του, ο υλιστής στις φτέρνες του."

Malcolm de Chazal, Φιλόσοφος

  • 480 π.Χ. – Ναυμαχία του Αρτεμισίου: Ο ενωμένος ελληνικός στόλος υπό το Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη εξαναγκάζει σε υποχώρηση τον περσικό στόλο στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας.
    1933 - Στην Ινδία αποφυλακίζεται κάτισχνος μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας ο Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία, διαμαρτυρόμενος για τη νέα σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές.
    1939 - Υπογραφή Συμφώνου μη Επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY