ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το trailer του Lion King είναι εδώ… και είναι τέλειο

Πάρτε χαρτομάντηλα, και ετοιμαστείτε να γυρίσετε πίσω στο 1994. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Ιούλιο.

Το trailer του Lion King είναι εδώ… και είναι τέλειο

Ο Σίμπα, ο Μουφάσα, ο Ραφίκι, η Νάλα, ο Τιμόν, ο Πούμπα, ο Σκαρ και οι ύαινες έχουν όλοι τους σάρκα και οστά, στο ολοκαίνουριο live action Βασιλιά των Λιονταριών που έρχεται στα σινεμά του πλανήτη στις 19 Ιουλίου.

Οι ομοιότητες με την αρχική, πολυαγαπημένη ταινία είναι εμφανείς (και συγκινητικές): Πολλά κομμάτια των αρχικών διαλόγων έχουν κρατηθεί απαράλλαχτα, όπως και πολλές από τις εμβληματικές εικόνες της –η σεκάνς ας πούμε που ο Σίμπα περιπλανιέται με τον Τιμόν και τον Πούμπα και μεγαλώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Κάποιοι από τους χαρακτήρες είναι φοβερά πετυχημένοι (ειδικά ο Ραφίκι και ο Πούμπα) κάποιοι άλλοι είναι ενδιαφέροντες στη ζωντανή μεταφορά τους –δεν υπάρχουν, ας πούμε, στη φύση λιοντάρια με μοχθηρή φάτσα, οπότε ο Σκαρ είναι απλά αρκετά αδύνατος, και κάπως ταλαιπωρημένος από τα γερατειά.

Ένα all star cast δανείζει τις φωνές του στους χαρακτήρες: Ο Seth Rogen είναι ο Πούμπα, ο James Earl Jones ο Μουφάσα, ο Donald Glover είναι ο Σίμπα, η Beyonce κάνει τέλεια τη Νάλα, και ο Chiwetel Ejiofor του 12 Χρόνια Σκλάβος ζωντανεύει τον Σκαρ.

Μην το κλείσετε στα ονόματα –έχει έκπληξη μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τα βιβλία είναι καθρέφτες. Βλέπεις μέσα τους μόνο αυτά που ήδη έχεις μέσα σου."

Carlos Ruiz Zafón, 1964 -, Ισπανός συγγραφέας

  • 1797 - Συνθήκη του Καμποφόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι προσαρτήθηκαν στη Γαλλία.
    1912 - Ο Ελληνικός Στρατός (IV Μεραρχία) απελευθερώνει τη Νάουσα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY