ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Δείτε τη νέα ταινία μικρού μήκους της Pixar

Η εταιρεία παραγωγής του Toy Story κυκλοφόρησε την πρώτη οκτάλεπτη ταινία του νέου της project Sparkshot, το οποίο απευθύνεται σε νέους δημιουργούς.

Δείτε τη νέα ταινία μικρού μήκους της Pixar

Το θέμα της ισότητας των φύλων στον εργασιακό τομέα θίγεται με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια στη νέα οκτάλεπτη ταινία της Pixar, η οποία ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος Sparkshots. https://www.pixar.com/sparkshorts/

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο σχεδιάστηκε για να ανακαλύψει νέους δημιουργούς και να πειραματιστεί με νέου τύπου παραγωγές.

Η πρώτη ταινία με τίτλο “Purl” αποτελεί δημιουργία της συγγραφέως και σκηνοθέτη Kristen Lester, η οποία δήλωσε πως εμπνεύστηκε από τις εμπειρίες της όταν ξεκίναγε δειλά τα πρώτα της βήμα στον ανδροκρατούμενο χώρο του animation.

Πρωταγωνίστρια μια… πλεκτή μπάλα, η οποία βρίσκεται σε αντίστοιχη κατάσταση.

Δείτε την παρακάτω:Οι υπόλοιπες ταινίες του project αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο ιδεαλιστής περπατά στις μύτες των ποδιών του, ο υλιστής στις φτέρνες του."

Malcolm de Chazal, Φιλόσοφος

  • 480 π.Χ. – Ναυμαχία του Αρτεμισίου: Ο ενωμένος ελληνικός στόλος υπό το Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη εξαναγκάζει σε υποχώρηση τον περσικό στόλο στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας.
    1933 - Στην Ινδία αποφυλακίζεται κάτισχνος μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας ο Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία, διαμαρτυρόμενος για τη νέα σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές.
    1939 - Υπογραφή Συμφώνου μη Επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY