Η Αγάπη βάζει το κόκκινο στην κουζίνα της και μας ανοίγει την όρεξη με μια σάλτσα κι ένα φαγητό.
Μια Σεπτεμβριάτικη λαχταριστή μακαρονάδα με σύκα κι άλλα καλούδια μάς οδηγεί στο να μετράμε τη ζωή μας αλλιώς! Εσείς, πώς μετράτε τη δική σας;
Η Αγάπη εμπνέεται από ένα ημερολόγιο, ονειρεύεται ένα ταξίδι και μας σερβίρει μια ανοιξιάτικη πανδαισία.
Πώς μια φτωχική σούπα μεταμορφώνεται σε εκλεκτό έδεσμα.
Η εποποιία της πατάτας συνεχίζεται με τον επαναστατικό πουρέ του μεγάλου σεφ της γαλλικής γαστρονομίας, Joël Robuchon.
Ένα επαναστατικό για την εποχή του ιστορικό βιβλίο εμπνέει την Αγάπη για να μας δείξει ένα κλασικό πεντανόστιμο γαλλικό φαγητό.
Το δεύτερο κεφάλαιο του αφιερώματος στην πατάτα μάς βάζει να ανάψουμε τους φούρνους μας και να τις ψήσουμε με τρεις τρόπους.
Η Αγάπη ξεκινάει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πατάτα και σήμερα, προπαραμονή της γιορτής της 25ης Μαρτίου, διηγείται την επαναστατική της ιστορία.
Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για το μαύρο σκόρδο και φτιάχνει τρεις συνταγές με αυτό το καταπληκτικό υλικό για να το αγαπήσουμε κι εμείς.
Μετά τα μακαρόνια, στο αφιέρωμα "χωρίς κρέας", σειρά πήρε το ριζότο και είμαστε πολύ χαρούμενοι, και γι' αυτό, επίσης!
Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός