Το τραπέζι του Σαββατοκύριακου σερβίρεται στο σπίτι μας από το Aleria και τον Γκίκα Ξενάκη, με ένα μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα
Οκτώ σεφ εμπνέονται από τα μοναδικά προϊόντα της Λήμνου και μας προσφέρουν εννέα νόστιμες συνταγές.
Η συνάντηση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος με τον chef Γιώργο Αντωνέλλο μας εμπνέει και μας οδηγεί ολοταχώς στις κουζίνες μας!
Η Αγάπη, με αφορμή τις αναμνήσεις της από ένα παιδικό βιβλίο, προσπαθεί να βρει λόγους για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα στη δεύτερη καραντίνα.
Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο του Νέου Ψυχικού, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, θαυμάζουμε και γευόμαστε την τελειότητα.
Πήγαμε στο Athénée για να δοκιμάσουμε την καινούργια συλλογή των cocktails και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Θέλετε να κάνετε το τραπέζι στους φίλους σας και δεν προλαβαίνετε; Υπάρχει λύση και είναι κλεισμένη σε ένα κουτί!
Στο Spitjack, στο κέντρο της Αθήνας, θα ξεχάσετε ό,τι ξέρατε για τις ψησταριές και θα μάθετε τα πάντα για τις rotisseries!
Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει, και η Αγάπη μάς κάνει μάθημα για τα απαραίτητα εργαλεία της κουζίνας για αρχάριους. Την ακούμε με τη δέουσα προσοχή!
Το πιο αγαπημένο φρούτο του Σεπτέμβρη γίνεται πρωταγωνιστής σε γλυκές και αλμυρές συνταγές που θα αγαπήσετε.
Helen Keller, Αμερικανίδα συγγραφέας