Ο Σάκης Ρουβάς στο Starz

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σάκη Ρουβά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι γεγονός καθώς οι εμφανίσεις του στο Starz θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου. Ο μεγαλύτερος έλληνας pop star επιστρέφει ανατρέποντας τα δεδομένα της διάσκεδασης στην πόλη.

Ο Σάκης Ρουβάς στο Starz

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σάκη Ρουβά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι γεγονός καθώς οι εμφανίσεις του στο Starz θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου.

Ο μεγαλύτερος έλληνας pop star επιστρέφει ανατρέποντας τα δεδομένα της διάσκεδασης στην πόλη. Ο Σάκης Ρουβάς στο καλύτερο σημείο της πορείας του, μαζί με τη Μπέττυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, το Μίνω Θεοχάρη, το μουσικό συγκρότημα Cabin 54, τον Dj Νίκο Μορφέση και τους νέους τραγουδιστές Τάσο Φωτιάδη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη, θα απογειώνουν το κοινό σ ένα μοναδικό πάρτι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Η σκηνοθεσία είναι του Φωκά Ευαγγελινού ενώ την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το Starz ανακαινίσθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σ ένα λιτό, υπερσύγχρονο χώρο τριών επιπέδων για να φιλοξενήσει τον Σάκη Ρουβά και τις αδερφές Μαγγίρα σ ένα θέαμα γεμάτο ενέργεια, κίνηση, χιούμορ, σάτιρα και συναίσθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY