Οι νικητές των Mad Video Music Awards 2008

Η Ε.Παπαρίζου, ο Ν.Μίχας, ο Σ.Ρουβάς και οι Going Through είναι μεταξύ των νικητών των Mad Video Music Awards 2008, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 17 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη".

Οι νικητές των Mad Video Music Awards 2008

Η Ελενα Παπαρίζου, ο Νίκος Μίχας, ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, οι Going Through, ο Νίκος Βέρτης και οι Onirama είναι μεταξύ των νικητών των Mad Video Music Awards 2008, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 17 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη".

Η Ελενα Παπαρίζου ήταν η μεγάλη νικήτρια της λαμπερής βραδιάς καθώς έφυγε από την τελετή απονομής έχοντας κερδίσει τα βραβεία καλύτερου video clip – pop για το "Το φιλί της ζωής", καλύτερης γυναίκας καλλιτέχνιδος και καλλιτέχνης της χρονιάς. Ο Νίκος Μίχας απέσπασε δύο βραβεία, εκείνα του καλύτερου video clip – rock και sexy video clip της χρονιάς για το "Μπου…λο".

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε στη συλλογή του ένα ακόμα βραβείο εκείνο του καλύτερου άντρα καλλιτέχνη. Το βραβείο για το καλύτερο video clip – σύγχρονο λαικό απέσπασε ο Νίκος Βέρτης για το "Μόνο για σένα" ενώ η Ανδριάννα Μπάμπαλη κέρδισε το βραβείο καλύτερου video clip – έντεχνο για το "Δες καθαρά (Face a la Mer)".

Καλύτερο video clip – hip – hop αναδείχθηκε το "Μέσα σου" των Stavento ενώ το βραβείο καλύτερου video – clip – alternative κέρδισαν οι Locomondo για το "Γαμήλιο Πάρτι". Στην κατηγορία καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το βραβείο καλύτερο ντουέτο/συνεργασία απονεμήθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Δέσποινα Ολυμπίου για το "Ο Παράδεισος δε φτιάχτηκε για μας".

Οι Onirama ήταν οι νικητές στην κατηγορία καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς. Οι Going Through κέρδισαν το βραβείο video clip της χρονιάς για το "Ψηλά το κεφάλι". Το βραβείο για την καλύτερη σκηνοθεσία σε video clip απέσπασε ο Βαγγέλης Καλαιτζής για το "Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα".

Η Πέγκυ Ζήνα αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Fashion Icon της χρονιάς ενώ ο Αλέκος Ζαζόπουλος κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου – ατάκα για το "Στην υγειά της αχάριστης".

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής στην σκηνή ανέβηκαν δεκάδες καλλιτέχνες, οι οποίοι ερμήνευσαν γνωστά αγαπημένα και ξένα κομμάτια. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στην σκηνή ήταν και οι: Ελενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Πέγκυ Ζήνα, Νίκος Βέρτης, Κώστας Μαρτάκης, Until June, Kwan, Onirama και Stavento.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY