Στο Βελιγράδι η Καλομοίρα

Η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στον 53ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision βρίσκεται στο Βελιγράδι. Η Ελλάδα με την Καλομοίρα και το "Secret Combination" θα διαγωνιστεί στην 19η θέση στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου.

Στο Βελιγράδι η Καλομοίρα

Η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στον 53ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision βρίσκεται από την Κυριακή, 11 Μαΐου, στο Βελιγράδι.

Η Καλομοίρα και η χορευτική ομάδα θα αρχίσουν σύντομα τις πρόβες για τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Μαΐου. Η Ελλάδα με την Καλομοίρα και το "Secret Combination" θα διαγωνιστεί στην 19η θέση στον πρώτο ημιτελικό. Μαζί με την Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίζονται και οι: Μαυροβούνιο, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Πολωνία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Εσθονία, Ολλανδία, Ρουμανία, Μολδαβία, Σαν Μαρίνο, Σλοβενία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ανδόρα, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και η Ρωσία.

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου ενώ ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 24 του ίδιου μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v