ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 1-7/6/2020

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 23-11 έως 2/12)
Συζητήσεις, μετακινήσεις και έγγραφα για την διεκπεραίωση οικονομικών θεμάτων όπως επενδύσεις, δάνεια, κληρονομιές κτλ. Θα μπορούσε από την άλλη να ασχολείστε με θέματα μεταφυσικής. Εάν οι διεκπεραιώσεις σε οικονομικά θέματα έχουν σχέση με την μισθωτή σας εργασία τότε θα έχετε καλά αποτελέσματα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο δεκαήμερό σας και έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία σας αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, είστε πολλές φορές ευμετάβλητοι. Στο χέρι σας είναι να δώσετε αυτό που θέλουν  οι άλλοι από εσάς, γιατί ούτως ή άλλως είστε προσηλωμένοι στους άλλους αυτήν την περίοδο. Οι σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή σας επιστρέφουν αν όχι πραγματικά αφού δεν έχουν λείψει ποτέ από κοντά σας, επιστρέφουν με καλές προθέσεις  και έχουν τώρα όλη την καλή διάθεση να σας καταλάβουν και να σταθούν δίπλα σας. Το οικογενειακό περιβάλλον αντιτίθεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις η τις συνεργασίες σας και αυτό θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις και διεκδικήσεις.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Αυτή η εβδομάδα είναι προπαρασκευαστική έτσι ώστε να βρείτε τους σωστούς χειρισμούς για αργότερα. Το πλανητικό σκηνικό είναι ουδέτερο για εσάς. Όμως ο Ποσειδώνας έχει μπει στον τομέα που αφορά την οικογένεια και τα ακίνητα και επηρεάζει προς στιγμής εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Οπότε ότι έχει να κάνει με τα παραπάνω που ανέφερα θέλει προσοχή γιατί ακόμα δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τι μπορεί να προκύψει, για αυτό να εξετάζετε καλύτερα κάθε περίπτωση.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2