ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Ετήσια Πρόβλεψη 2018

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι θα δουν το έτος 2018 με ένα νέο επίπεδο αισιοδοξίας και θετικότητας. Θα υπάρξει πολλή τύχη για εσάς αυτή την εβδομάδα. Το επίπεδο εμπιστοσύνης σας θα αυξηθεί και η αρμονία θα επικρατεί στην περιοχή σας όλο το χρόνο. Οι πλανήτες Κρόνος και Δία θα δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης κατά την περίοδο του έτους. Η ανάπτυξη και οι εξελίξεις έρχονται τώρα για σας σταδιακά. Ωστόσο, οι προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν καθώς το έτος προχωρά.

Οι Καρκίνοι θα βρουν την περιοχή της καριέρας τους αρκετά εντατικοποιημένη φέτος. Θα έχετε σχέδιά να πραγματοποιήσετε καθ’ όλο το χρόνο. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να ξεπεράσουν τις δυνατότητές σας και να χρειαστείτε στήριξη. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια εγκάρδια ισορροπία με τις τους ανωτέρους σας, σε λογικά βέβαια όρια, και με τους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν ζητάτε μετεγκατάσταση ή αλλαγή θέσης τότε αυτός θα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Κοιτάξτε την λεπτότερη εικόνα όταν κάνετε κινήσεις στην περιοχή της καριέρας σας. Μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ο χρόνος θα είναι ευνοϊκός για σας ώστε να εργαστείτε σε νέες δεξιότητες ή καθήκοντα που σχετίζονται με την περιοχή ενδιαφέροντός σας. Νέες επαφές θα εμφανιστούν και ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί.

Οι άντρες Καρκίνοι θα γίνουν μάρτυρες μιας συναισθηματικής αναταραχής στην ερωτική ζωή τους το έτος 2018. Οι σχέσεις στις οποίες βρίσκεστε ήδη θα σας γοητεύσουν. Ακολουθήστε τα ένστικτα και τη συνείδησή σας όταν χειρίζεστε αμφιλεγόμενα θέματα στην ερωτική ζωή σας. Η ανυπομονησία και η διαπίστωση σφαλμάτων δεν θα σας ωφελήσουν  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όσον αφορά τη σχέση σας. Διατηρήστε τον έλεγχο του τι κάνετε, καθώς μπορεί να πληγώσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου προσώπου σας καθώς προχωρά το έτος. Κρατήστε τις επιθυμίες και τα αισθησιακά σας συναισθήματα υπό έλεγχο και προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Ορισμένα από τα μακροχρόνια όνειρά σας στην αγάπη θα υλοποιηθούν για τώρα, βεβαιωθείτε όμως ότι τα όνειρά σας είναι ρεαλιστικά και όχι ουτοπία. Μερικοί από τους τύπους Καρκίνου θα δυσκολευτούν να επιλύσουν διαφορές μεταξύ περισσότερων από έναν συντρόφους. Το τέλος του χρόνου θα σας φέρει πολλή τόλμη και θα προσθέσετε γοητεία στις κινήσεις σας.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητες δαπάνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου του Καρκίνου. Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια προσωρινή ενόχληση, θα σας βοηθούσε να μελετήσετε ορθότερα τον προϋπολογισμό σας για το έτος. Αυτό το τμήμα του έτους θα έφερνε επίσης μια καλή εισροή μέσω συμφωνιών για ακίνητα και εισοδημάτων μέσω της κληρονομιάς. Ως εκ τούτου, η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη θα είναι αρκετά εύκολη. Στα μέσα του έτους ενδέχεται να σας δημιουργούν κάποια έξοδα, για την κάλυψη γενικότερων αναγκών σας. Μην δαπανήσετε όμως για τις οικονομικές ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις των γύρω σας, αλλιώς θα προσγειωθείτε σε ταραγμένα νερά. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους φαίνεται να είναι χωρίς προβλήματα στην οικονομική πλευρά σας. Αποφύγετε τις αγορές υψηλής αξίας και προσπαθήστε να κάνετε κάποιες μικρές οικονομίες εδώ και εκεί.

Το έτος σας βρίσκει σε καλή υγεία και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να σπείρετε τον φυσικό και τον ψυχικό σας εαυτό. Ξεκουραστείτε και αναζωογονείστε το πνεύμα σας κάθε φορά που έχετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μείνετε δραστήριοι και τρώτε υγιεινά. Προσοχή από μια συναισθηματική αναταραχή που καταστρέφει τα νεύρα σας. Να είστε θετικοί και αφήστε την αίσθηση της αισιοδοξίας να σας περιβάλλει. Δημιουργήστε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της διασκέδασης. Μια σωστή διατροφή θα ανοίξει το δρόμο για ένα πιο υγιεινό αύριο και έτσι θα μείνετε μακριά από πολλών ειδών δοκιμασίες φέτος.

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY