ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΡανRan


Δείτε το Trailer της ταινίας
Συγγραφέας/είς:
Γουίλιαμ Σαιξπηρ, Ακίρα Κουροσάβα, Χιντέο Ογκούνι, Μασάτο Αϊντέ
Σκηνοθεσία:
Ακίρα Κουροσάβα
Πρωταγωνιστούν:
Τατσούγια Νακαντάι, Χισάσι Ιγκάβα, Ακίρα Τεράο, Τζινπάτσι Νεζού, Νταισούκε ΡυΝόριο Ματουίου, Νόριο Ματσούι, Τοσίγια Ιτο, Κέντζι Κοντάμα, Τακάσι Γουατανάμπε, Μανσάι Νομούρα, Μασαγιούκι Γιούι
Διάρκεια:
160
Στις αίθουσες από:
15/10/2009
Είδος:
Δράσης, Περιπέτεια, Δράμα, Ιστορική, Ανεξάρτητο σινεμα, Μη Αγγλόφωνη
Περιγραφή:

Στην μεσαιωνική Ιαπωνία, ο άρχοντας Ιτσιμόντζι έχει γεράσει και θέλει να αφήσει στη θέση του τους τρεις γιους του. Το μόνο που τους ζητά είναι να μένει ως φιλοξενούμενος στα κάστρα τους. Ενώ οι δύο μεγάλοι συμφωνούν, ο μικρός δείχνει ασέβεια κι εξορίζεται. Αυτή είναι και η αρχή ενός τρομερού πολέμου.

Που παίζεται τώρα
 
Η ταινία δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα
 

"Μόνο αυτός που δεν τραβάει κουπί έχει χρόνο να ταρακουνήσει τη βάρκα."

Ζαν-Πωλ Σαρτρ

  • -1940: Ο γιος του Τζιάκομο Πουτσίνι εγκαινιάζει τη νέα όπερα της Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια της οδού Ακαδημίας. Εναρκτήριο έργο, η όπερα του πατέρα του «Μαντάμ Μπάτερφλαϊ».

    -1950: Αρχίζει το πρώτο Μουντομπάσκετ στο Μπουένος Άιρες. Θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου, με νικήτρια την ομάδα της Αργεντινής.

    -1964: Ο γάλλος φιλόσοφος Ζαν Πολ Σαρτρ αρνείται το Νόμπελ Λογοτεχνίας, υποστηρίζοντας ότι θα μειώσει το γόητρο της συγγραφικής του δουλειάς.

    -1988: Ο Ανδρέας Παπανδρέου επιστρέφει από το Λονδίνο, μετά την επέμβαση μπαι-πας, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Χέρφιλντ. Καθώς κατεβαίνει από τη σκάλα του αεροπλάνου, με ένα νεύμα του καλεί κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας τη σχέση του.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2