ΖΩΔΙΑΔίδυμοι

Δίδυμοι: Ετήσια Πρόβλεψη 2018

Επιπόλαιοι, ανεξάρτητοι και άστατοι οι Δίδυμοι ξεφεύγουν μέσα από το χέρια σου.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Το έτος 2018 θα ήταν μια περίοδος υψηλών επιπέδων ενέργειας σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής για τους Διδύμους. Θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη ανανέωση ή ανακαίνιση τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας. Αδράξτε τες και αποκτήστε θάρρος. Οι ανταμοιβές είναι ακριβώς δίπλα από αυτές τις καταστάσεις. Δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτή θα είναι η εποχή που η πραγματική φύση σας θα έρθει στο προσκήνιο. Προσοχή στις ψευδείς υποσχέσεις και ευθύνες φέτος.

Σε αυτό το έτος, οι συνδυασμένες επιδράσεις του Δία και του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τη δουλειά σας στο χώρο της καριέρας σας. Αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να διευρύνετε τον ορίζοντα σας όσον αφορά σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μια νέα φάση της ζωής σας θα σας περιμένει αυτή την περίοδο στην επαγγελματική σας αρένα. Μην είστε ικανοποιημένοι με τα σημερινά σας επιτεύγματα, αλλά στοχεύετε στην Σελήνη. Μπορεί να υπάρξει κάποια προσέγγιση με ορισμένους ψυχρούς συναδέλφους φέτος. Να είστε προσεκτικοί για τις κινήσεις τους και να προσπαθείτε να κερδίσετε την καλή θέληση των προϊσταμένων σας στο χώρο εργασίας σας. Θα σημειωθεί αργή αλλά σταθερή πρόοδος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας φέτος. Ηρεμία πρέπει να υπάρχει όταν απασχολείστε με σχέδια που αφορούν στην εργασία. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην οργάνωση των σχεδίων σας. Η ομαδική εργασία θα είναι δυνατό σας σημείο φέτος.

Η ερωτική ζωή των Δίδυμων θα είναι γεμάτη σθένος και γεύση φέτος. Η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να είστε πιο ενθουσιώδης σε θέματα αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το επίπεδο έλξης τους για να αντιμετωπίσουν το αντίθετο φύλο. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται τώρα εγκαίρως για να βελτιώσει την θέση σας. Μη φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας όπως είστε σε δυνητικούς συνεργάτες. Μην κάνετε κινήσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξει μεγάλο πάθος, ευχαρίστηση και αισθησιακές κινήσεις στην περιοχή του ερωτικού σας τομέα φέτος. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς μπορεί να κρατήσετε μνησικακία εναντίον των αγαπημένων σας προσώπων, με την έννοια ότι τα συναισθήματά σας δεν επιστρέφονται. Τότε υπάρχουν εκείνοι οι τύποι των Δίδυμων που θα επέλεγαν να προχωρήσουν στην δημιουργία δύο παράλληλων σχέσεων με αποτέλεσμα να τελειώσουν το έτος σε μια κακή κατάσταση. Για να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές, είναι καλύτερα να βλέπετε την κατάσταση σαν παρατηρητής και αντικειμενικά. Το τέλος του έτους μπορεί να εμφανιστούν σε ορισμένες περιπτώσεις ισχυροί χωρισμοί και ανατροπές στην περιοχή τη ερωτικής σας ζωής, ενώ ένας νέος και δυνατός έρωτας δεν είναι απίθανος.

Η οικονομική κατάσταση των Διδύμων θα θέτει μεγάλες ερωτήσεις για φέτος. Αν και πολλές από τις επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν προσωπικά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας μπορεί να χτυπηθούν. Αν και τα χέρια σας θα είναι γεμάτα, δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε τα οικονομικά σας με ενθουσιασμό φέτος. Κοιτάξτε περιστασιακά και κάνετε απολογισμό του προϋπολογισμού σας για την περίοδο. Καθώς το έτος συνεχίζεται, εργάζεστε σκληρά, κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια και θα υπάρξει περισσότερη εισροή. Κάντε κάποιες αλλαγές για τις οικονομικές σας δαπάνες και απομακρύνετε από ανεπιθύμητα έξοδα. Αποφύγετε τα δάνεια και τα χρέη και προσπαθήστε να ζήσετε με τα μέσα σας. Αυτό θα σας κρατήσει μακριά από μεγάλες δυσκολίες, τα επόμενα χρόνια.

Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, τα γενικά σας επίπεδα υγείας και ενέργειας θα είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλές επιδόσεις στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Η αίσθηση δυναμισμού θα φτάσει επίσης σε νέο ύψος κατά τη διάρκεια του έτους. Να είστε έτοιμοι για μια ταραχώδη και έντονη περίοδο της ζωής σας γύρω στο μεσαίο τμήμα του έτους. Αυτό θα φέρει αδυναμία στο μυαλό και το σώμα για μερικούς από τους τύπους Διδύμου. Πηγαίνετε για μερικές αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες για να σας ενισχύσουν. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και τη διανοητική σας σύνθεση.

"Κάθε πρόοδος στον πολιτισμό έχει αποκηρυχθεί σαν αφύσικη όταν ήταν νέα."

Μπέρτραντ Ράσελ, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

  • 1923 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
    1936 - Έρχεται στον κόσμο, στα Ανώγεια της Κρήτης, ο Νίκος Ξυλούρης, μία από τις μεγαλύτερες μορφές της ελληνικής μουσικής και ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της κρητικής μουσικής παράδοσης.
    1972 - Πεθαίνει στην Κωνσταντινούπολη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2