ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Ετήσια Πρόβλεψη 2018

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Θα υπάρξει μεγάλη δυνατότητα και ελευθερία για δράση στη ζωή των Ταύρων φέτος. Το κλίμα θα είναι αρκετά ώριμο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ταυτόχρονα. Καθώς ο Πλούτωνας διαπερνά το σπίτι του Αιγόκερω, θα αισθάνεστε πολύ ελαφρύτερα από σωματική και πνευματική άποψη. Ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα σας καλέσουν να περάσετε για λίγο πίσω, θα ήταν καλύτερα να συμβουλεύεστε μια στάση αναμονής και παρακολούθησης. Η ευαισθησία σας θα εμφανιστεί την φετινή χρονιά και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργήσει φράχτες.

Αυτό το έτος η απόδοση της καριέρας σας θα είναι στο αποκορύφωμά της. Θα επηρεαστείτε πολύ από τις εξωτερικές συνθήκες στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, ώστε να υπερισχύει μια αίσθηση ελαστικότητα. Να είστε σταθεροί με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας και με το πείσμα σας διεκδικήστε. Τα χέρια σας θα είναι αρκετά γεμάτα όλο το χρόνο από την άποψη του φόρτου εργασίας. Ωστόσο, συμβουλεύεστε να αποφεύγετε την συμμετοχή σε οποιαδήποτε ομαδική εργασία ή συμφωνίες συνεργασίας. Τα επόμενα χρόνια θα αποδώσει καρπούς το να βάλετε όλη τη δύναμή σας φέτος. Γύρω στο τέλος του έτους αναμένονται απτά αποτελέσματα στο μέτωπο της σταδιοδρομίας.

Η ερωτική ζωή των Ταύρων θα είναι αρμονική για το έτος 2018. Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης ηρεμίας και θα υπάρξουν πλούσιες εμπειρίες στον έρωτα. Για μερικούς από εσάς η αγάπη θα είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή, ενώ για άλλους, θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Η ευαισθησία σας διατηρεί τις σχέσεις σας ζωντανές. Τα μέσα του έτους μπορεί να φέρουν υποψήφιους συνεργάτες στη ζωή σας. Αφεθείτε στο να ξεφύγετε από την προηγούμενη ενοχή για ζητήματα του παρελθόντος σας, ώστε να δείτε το αύριο. Για όσους ήδη βρίσκονται σε μια σχέση, αυτή είναι μια περίοδος που οι δεσμοί σας θα ενισχυθούν για να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου και της μοίρας. Φέτος θα αισθανόσαστε μια έντονη επιθυμία να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας περισσότερο από ποτέ. Συνεχίστε και απολαύστε τη ζωή. Οι πλανήτες της αγάπης είναι υπέρ σας και η αρμονία θα επικρατεί στον αισθηματικό σας κόσμο.

Για το έτος 2018, οι δαπάνες θα ταλαιπωρήσουν τους εκπροσώπους του Ταύρου όπως ποτέ άλλοτε. Θα υπάρξει μια σταθερή εισροή κεφαλαίων, ωστόσο η εκροή θα είναι αρκετά ισχυρή, ώστε να μην υπάρχει διαφορά. Ορισμένα αναπόφευκτα έξοδα σας καλούν να μην σπάσετε τα σχέδια του προϋπολογισμού σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υποκύψατε στην εξωτερική πίεση όσον αφορά τις οικονομικές σας δαπάνες. Στη μέση του έτους θα μπορούσε να εμφανιστεί μία έντονη εισροή χρημάτων. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας στη συνέχεια και αποφύγετε όλα τα επισφαλή δάνεια και τα χρέη. Κάντε έξυπνες κινήσεις για να μειώσετε τα ανεπιθύμητα έξοδα στη ζωή. Κάποιοι Ταύροι θα είναι σε θέση να κάνουν αγορές υψηλής αξίας όπως ένα ακίνητο ή ένα πολυτελές όχημα κατά το τέλος του έτους.

Το έτος 2018 ξεκινά με μια ένα καλό βήμα για τους Ταύρους, εφόσον το επίπεδο υγείας και ενέργειάς τους θα είναι αρκετά καλό. Έτσι θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα και να εγκαταλείψετε ανθυγιεινές συνήθειες. Αυτά θα έχουν καλή μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή σας. Περί το δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα υπάρξει πτώση των ενεργειακών σας επιπέδων και το ηθικό σας θα τεθεί σε δοκιμασία. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και δείτε την ανάκαμψη της υγείας σας μετά από μερικούς μήνες. Χαλαρώστε περιστασιακά από έντονους καταστάσεις. Η διανοητική σας πλευρά χρειάζεται επίσης σταθερή αξιοποίηση ώστε ορισμένες πνευματικές επιδιώξεις να μπορούν να προχωρήσουν προς το καλύτερο. Αφήστε τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας να ανεβαίνουν και να απομακρύνετε το άγχος και την πίεση από τη ζωή σας. Μην μεταφέρετε μικροσκοπικά θέματα στην καρδιά σας και αντιμετωπίστε τις δυσκολίες της ζωής με μια αίσθηση πιο χαλαρή.

"Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα."

Μαλβίνα Καράλη, 1954-2002, Συγγραφέας & δημοσιογράφος

  • 1871 - Ξεκινά η Παρισινή Κομμούνα.
    1885 - Οι Μετί της επαρχίας του Σασκάτσουαν υπό τον Λουί Ριέλ ξεκινούν τη Βορειοδυτική Επανάσταση εναντίον του Καναδά.
    2000 - Εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας o Βλαντιμίρ Πούτιν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY