ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19/8 - 26/8/2018

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Σε ποιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Την Κυριακή η  Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους, επίσης, η  όψη τριγώνου Δία – Ποσειδώνα θα είναι η αφορμή για να είστε πιο δεκτικοί σε μια νέα ιδεολογία. Την Δευτέρα η επιστροφή του  Ερμή σε ορθή πορεία θα επαναφέρει την ηρεμία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Την Τρίτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του  Αιγόκερω και όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό, θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε μια ευφάνταστη ιδέα σας. Την Τετάρτη θα νιώσετε την ανάγκη βουτήξετε στα βαθιά νερά της φιλοσοφίας. Την Πέμπτη είσοδος  του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της  Παρθένου θα εγκαινιάσει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Την Παρασκευή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο λόγο σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις τόσο στις οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Το Σάββατο τα  τρίγωνα που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα σας βοηθήσουν να γίνεται περισσότερο εξωστρεφείς. Την Κυριακή θα εκφράσετε την επιθυμία να προσφέρετε εθελοντικά την βοήθεια σας σε μια ομάδα.

"Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται."

B.F. Skinner, 1904-1990, Αμερικανός ψυχολόγος

 • 1726 - Ιδρύεται το Ανώτατο Μυστικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
  1846 - Εγκαθίσταται επίσημα στο Ώστιν η κυβέρνηση της νεοσυσταθείσας πολιτείας του Τέξας. Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τέξας παραχωρεί επίσημα την εξουσία της στην κυβέρνηση της πολιτείας του Τέξας μετά την προσάρτηση του Τέξας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  1878 - Ο Τόμας Έντισον λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον φωνογράφο.
  1884 - Περισσότεροι από 60 ανεμοστρόβιλοι χτυπούν τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.
  1915 - Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: αρχίζει η πρώτη ναυτική επίθεση στα Δαρδανέλλια όταν μία ισχυρή αγγλο-γαλλική δύναμη βομβαρδίζει το οθωμανικό πυροβολικό κατά μήκος της ακτής της Καλλίπολης.
  1936 - Υπογράφεται το Σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα μεταξύ των κόμματος των φιλελεύθερων και των κομμουνιστών του Παλαϊκού Μετώπο.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: σχεδόν 250 ιαπωνικά πολεμικά αεροπλάνα επιτίθενται στο Ντάργουιν, στη βόρεια Αυστραλία.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φραγκλίνος Ρούζβελτ υπογράφει το εκτελεστικό διάταγμα 9066, επιτρέποντας στους Αμερικανούς στρατιωτικούς να μεταφέρουν Ιάπωνες Αμερικανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  1945 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Μάχη της Ίβο Τζίμα. Περίπου 30.000 Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάζονται στην Ίβο Τζίμα.
  1959 – Το Ηνωμένο Βασίλειο χορηγεί στην Κύπρο ανεξαρτησία, η οποία θα ανακηρυχθεί επισήμως στις 16 Αυγούστου του 1960.
  1976 - Ο Τζέραλντ Φορντ ανακαλεί το εκτελεστικό διάταγμα 9066 που οδήγησε στη μετεγκατάσταση των Ιαπώνων Αμερικών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

© 2002-2020 MEDIA2DAY