ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Δεν υπάρχει κακόThere Is No Evil


Συγγραφέας/είς:
Μοχάμαντ Ρασούλοφ
Σκηνοθεσία:
Μοχάμαντ Ρασούλοφ
Πρωταγωνιστούν:
Ζίλα Σαχί, Μπάραν Ρασούλοφ, Μοχάμαντ Σεντιγκίμερ, Μάχταμπ Σερβάτι, Κάβε Αχάνγκαρ, Έχσαν Μιροσέινι, Ντάρια Μογκμπέλι, Ρέζα Μπαχράμι
Διάρκεια:
151
Στις αίθουσες από:
26/09/2020
Είδος:
Δράσης, Δράμα
Περιγραφή:

Οι τέσσερις ιστορίες που είναι παραλλαγές στα κρίσιμα θέματα ηθικής δύναμης και της θανατικής ποινής που ρωτούν σε ποιο βαθμό μπορεί να εκφραστεί η ατομική ελευθερία υπό ένα δεσποτικό καθεστώς και τις φαινομενικά αναπόφευκτες απειλές του.

Που παίζεται τώρα
 
Η ταινία δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα
 

"Μόνο αυτός που δεν τραβάει κουπί έχει χρόνο να ταρακουνήσει τη βάρκα."

Ζαν-Πωλ Σαρτρ

  • -1940: Ο γιος του Τζιάκομο Πουτσίνι εγκαινιάζει τη νέα όπερα της Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια της οδού Ακαδημίας. Εναρκτήριο έργο, η όπερα του πατέρα του «Μαντάμ Μπάτερφλαϊ».

    -1950: Αρχίζει το πρώτο Μουντομπάσκετ στο Μπουένος Άιρες. Θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου, με νικήτρια την ομάδα της Αργεντινής.

    -1964: Ο γάλλος φιλόσοφος Ζαν Πολ Σαρτρ αρνείται το Νόμπελ Λογοτεχνίας, υποστηρίζοντας ότι θα μειώσει το γόητρο της συγγραφικής του δουλειάς.

    -1988: Ο Ανδρέας Παπανδρέου επιστρέφει από το Λονδίνο, μετά την επέμβαση μπαι-πας, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Χέρφιλντ. Καθώς κατεβαίνει από τη σκάλα του αεροπλάνου, με ένα νεύμα του καλεί κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας τη σχέση του.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2