ΖΩΔΙΑΚριός

Κριός: Ετήσια Πρόβλεψη 2018

Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Το έτος 2018, οι θα είναι σε θέση να πάρουν ορισμένες σημαντικές τελικές αποφάσεις. Τα ζητήματα που δεν είναι πλέον αυτό που ζητούσαν, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνεστε πιο ώριμοι και πολύ εξευγενισμένοι φέτος. Οι πλανήτες Κρόνος και Δίας θα ενεργήσουν υπέρ σας για να ξεκινήσουν πράγματα που είναι πιο κατάλληλα για εσάς μακροπρόθεσμα. Μέσα στη διάρκεια του έτους, ορισμένες θυσίες αναμένονται από την πλευρά σας από την άποψη της προσωπικής σας ζωής. Αδράξτε τις ευκαιρίες καθώς έρχονται στο δρόμο σας. Η αλλαγή και περισσότερα νέα ξεκινήματα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό για εσάς, για την νέα χρονιά.

Η καριέρα θα είναι ένα πεδίο εύνοιας για τους περισσότερους από τους τύπους Κριού φέτος. Φυσικά, θα έχετε το δικό σας μέρος των δοκιμασιών και των εμποδίων, αλλά τότε θα έχετε και τα κότσια να αντεπεξέλθετε. Νέοι δρόμοι ανάπτυξης είναι πιθανοί στον τομέα της καριέρας σας φέτος. Η επικοινωνία και η επιβίωση είναι τα κλειδιά. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να βελτιώσετε τη δημιουργικότητά σας. Εκείνοι που ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τους τομείς της τέχνης, της παραγωγής και των πωλήσεων θα έχουν μια καλή ώθηση αυτή την χρονιά. Η σχέση με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας σας θα είναι πιο εγκάρδια και γνήσια. Αναμείνετε τις νέες προσφορές και τις ευκαιρίες σας.

Οι Κριοί θα περάσουν μια πολύ συγκεκριμένη πορεία κατά το 2018 στην ερωτική ζωή τους, κατά πλειονότητα. Θα υπάρξει καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση της σχέσεως μεταξύ του Κριού και του συντρόφου ή του συζύγου του. Για μερικούς από εσάς θα έρθει το τέλος σε μια μακρόχρονη δυστυχισμένη σχέση, ενώ για άλλους θα έρθει μια γλυκιά αρχή. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα μέσα από το έτος, τα συναισθήματα και το πάθος που συνδέονται με τον σύντροφό σας θα αυξηθούν. Τώρα θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να τα κρατήσετε υπό έλεγχο. Μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, κάποιοι από εσάς μπορεί να δέσουν μία σχέση πιο ισχυρά και να προχωρήσουν στην επισημοποίησή της ή να εισέλθουν σε μια νέα φάση της σχέσης. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις. Οι σχέσεις θα είναι αρκετά έντονες, αλλά στη συνέχεια να είστε υπεύθυνοι και να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τη συνείδησή σας. Μερικοί από τους παλμούς του παρελθόντος και τα κακά συναισθήματα εξαφανίζονται και θα σας απελευθερώσουν.

Οι Κριοί θα βρεθούν στο δρόμο για οικονομική επιτυχία φέτος. Φυσικά, τα εμπόδια φτάνουν στο δρόμο σας μέσω απωλειών και χρεών, ωστόσο θα μπορούσατε να τα αντιμετωπίσετε με ευκολία. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα είναι αρκετά υψηλή και συνεπώς θα μπορούσατε να ταξιδέψετε ομαλά ακόμη και μέσα σε μια οικονομική καταιγίδα. Λάβετε μέτρα για να επανασχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας ώστε να συμφωνεί με το πορτοφόλι σας. Στο τέλος του έτους, τα χρέη και τα αρνητικά οικονομικά σας θα είχαν πάει προς το καλύτερο. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να συγκεντρώσετε χρήματα έτσι ώστε να φτάσετε σε μια σταθερή οικονομική κατάσταση. Από τον Νοέμβριο, οι άνδρες Κριοί θα είναι σε θέση να κατευθύνουν με σαφήνεια την οικονομική τους πορεία.

Η γενική υγεία και ευημερία των Κριών θα είναι εξαιρετική καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Αν και ο Ουρανός σας κάνει εύθραυστους και επιρρεπείς σε θέματα υγείας, ο Δίας είναι ευνοϊκός και σας προστατεύει από οποιεσδήποτε σημαντικές επιπλοκές στην υγεία. Θα υπάρξει μια μεγάλη ώθηση για τα επίπεδα ενέργειας σας, κάτι που θα σας στηρίξει σε γενικότερους τομείς της ζωής σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ανανεώστε την ψυχή και το σώμα σας περιοδικά. Κάποιον περιορισμό πρέπει να ασκείτε όταν πρόκειται για καταχρήσεις στο φαγητό, αλλά και στην υπερβολική άσκηση. Ο διαλογισμός και άλλες μορφές ήπιων ασκήσεων μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ανακουφιστείτε από το άγχος και την πίεση.

"Η μεγαλύτερη γνώση του ανθρώπου είναι να ξέρει την τρέλα του."

Madame de Sablé, 1599-1678, Γαλλίδα διανοούμενη

  • 1519- Αρχίζει το ταξίδι γύρω από τον κόσμο από το Φερδινάνδο Μαγγελάνο.
    1644- Ο Αυτοκράτορας Σουντζί της Κίνας μεταφέρει την πρωτεύουσα από την Σενγιάνγκ στο Πεκίνο.
    1946 - Διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Καννών

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2