Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας στα Grecotel

Yoga, detox γεύσεις, διαλογισμός και άφθονες στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.
Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας στα Grecotel

Τα ξενοδοχεία Grecotel δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελούν μια πραγματική όαση διαμονής και πολυτελών υπηρεσιών. Προσθέστε σε αυτό τις δεκάδες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας που προσφέρουν σε Σούνιο και Κρήτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας και έχετε το απόλυτο πακέτο για σωματική αποτοξίνωση και πνευματική διαύγεια.

Ειδικοί trainers και διεθνείς guru της ευζωίας δημιούργησαν μοναδικά προγράμματα που εστιάζουν στη Yoga, το Tai Chi, την Πεζοπορία, την Ποδηλασία, αλλά και το Golf, τις ολιστικές θεραπείες και την περίφημη Κρητική Detox Διατροφή©.

Έως τις 17 Ιουνίου, έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Himalayan Yoga Master Swami Samarpan (στα ξενοδοχεία της Κρήτης), να ανακαλύψετε τις θεραπευτικές ιδιότητες της ενέργειας του σώματος από τον Spiritual Teacher & Reiki Master Draguta Sеrghei (επίσης στα ξενοδοχεία της Κρήτης) και να απελευθερωθείτε από ένταση και στρες υπό τους ήχους ενός Gong spirit session από τους Yoga Masters Alexandros Surya Deva και Λεωνίδα Τζώρα (στο Cape Sounio), με το μεγαλύτερο Gong στον κόσμο.

Παράλληλα, η Grecotel στα ξενοδοχεία της στην Κρήτη σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε με ασκήσεις Tai Chi από τον καταξιωμένο στο εξωτερικό Tai Chi Master Γιάννη Δημητρίου και να παρακολουθήστε ένα σεμινάριο βιωματικής ανατομίας μέσα στο νερό από την βραβευμένη χορογράφο Αποστολία Παπαδαμάκη, στο Cape Sounio. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας, τα μοναδικά κέντρα αναζωογόνησης Elixir Spa στα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel: Cape Sounio στο Σούνιο και Amirandes, White Palace, Caramel, Creta Palace & Meli Palace στην Κρήτη θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 09.00 - 24.00 προσφέροντας επιλεγμένες θεραπείες Elixir και Ayurveda με 40% έκπτωση αποκλειστικά για την Εβδομάδα Ευεξίας.

Μη χάσετε, επίσης, τις βραδινές θεραπείες μασάζ για τέλειο ύπνο σε μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα με κεριά και αποτοξινωτικά ροφήματα καθώς και την δωρεάν ανάλυση της «κατάστασης του δέρματoς» από τη Biologique Recherche, με προτάσεις για νεανικότητα και λάμψη. Τέλος, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες αποτοξίνωσης, αντιγήρανσης, σύσφιξης και τόνωσης σε πρόσωπο και σώμα από την Anne Semonin.

Το In2life στο Cape Sounio

Η επίσκεψή μας στο πολυτελές ξενοδοχείο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας ήταν αναμφίβολα μια εμπειρία χαλάρωσης και αποτοξίνωσης που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Στο δωμάτιο μας περίμενε ένα άκρως υγιεινό καλωσόρισμα με φρέσκα φρούτα εποχής (φράουλες, καρπούζι), smoothies και ξηρούς καρπούς. Ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα ελαφρύ σνακ έτσι ώστε να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια για το βιωματικό σεμινάριο της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη, η οποία μας έδειξε μέσα στην πισίνα τρόπους και τεχνικές ώστε να απελευθερώσουμε σώμα και πνεύμα, να έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον και να ανταλλάξουμε άφθονη θετική ενέργεια.

Επιστροφή στο δωμάτιο και… απλωτές στην πισίνα, μέχρι να έρθει η ώρα για ένα πλουσιότατο και άκρως υγιεινό δείπνο στο roof restaurant του ξενοδοχείου, υπό το άγρυπνο «βλέμμα» του εντυπωσιακού Ναού του Ποσειδώνα. Το μενού – 100% χορτοφαγικό – περιλάμβανε εκλεκτές γεύσεις όπως κρέμα κίτρινης κολοκύθας με μπαχαρικά και σόγια λαχανικών με εστραγκόν, τριλογία τομάτας και ποικιλία λαχανικών με αμύγδαλα, ανθό κάπαρης και ντρέσινγκ από ελαιόλαδο, κινόα με μανιτάρια και ένα εξαίσιο «κυρίως»: λαζάνια λαχανικών με κιμά από καρύδια, τομάτα φοντί, μπεσαμέλ από κάσιους και πιστού με λάιμ.



Και για το τελείωμα, ένα υπέροχο επιδόρπιο με τάρτα ξηρών καρπών με κρέμα αβοκάντο και σορμπέ πράσινο μήλο με τζίντζερ. Παρούσα σε όλο το γεύμα μας ήταν και η εξαιρετική ρακή παραγωγής του ίδιου του Γενικού Διευθυντή του Cape Sounio κ. Μιχάλη Μηναδάκη, ο οποίος μας κράτησε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου.

Και μπορεί η θέα του Ναού του Ποσειδώνα να μας χαλάρωσε αρκετά, όμως το μασάζ μισής ώρας στο spa του ξενοδοχείου μας… αποτελείωσε και εγγυήθηκε ότι θα έχουμε όνειρα γλυκά και άκρως χαλαρωτικά. Ζζζζζζ…

Η επόμενη μέρα μας βρήκε από νωρίς στον πλουσιοπάροχο μπουφέ του εστιατορίου, ο οποίος είχε έντονα detox χαρακτήρα, με ποικιλία λαχανικών και φρούτων από το μποστάνι του ξενοδοχείου, αλλά και δεκάδες δροσιστικά smoothies, χειροποίητες πίτες, χυμούς κ.α.

Σειρά είχε ένα Kundalini Yoga session από τον Αλέξανδρο Surya Deva, ο οποίος αν και είχε λίγο χρόνο στη διάθεσή του κατάφερε να μας μεταδώσει τις βασικές αρχές της Kundalini Yoga, αλλά και να μας αναθέσει αρκετή… δουλειά για το σπίτι δείχνοντάς μας τεχνικές χαλάρωσης που διώχνουν το στρες. Το session ακολούθησε ένα Gong Spirit πρόγραμμα, στο οποίο κλείσαμε τα μάτια και μεταφερθήκαμε σχεδόν αμέσως σε έναν κόσμο χωρίς έγνοιες, άγχη και πίεση. Ο ήχος των Gong, εναρμονισμένος με τις συχνότητες ήχου των πλανητών, κατάφερε να μας χαλαρώσει σαν ένα ιδιαίτερο «μασάζ» και να δυσκολέψει αρκετά την δύσκολη απόφαση της επιστροφής στο γραφείο – Δευτέρα γαρ.

Ας είναι. Οι δύο αυτές ημέρες χαλαρωτικών εμπειριών στο «διαμάντι» των Grecotel, άξιζαν για να μας δώσουν ενέργεια διαρκείας μέχρι την επόμενη… άδεια.

Επισκεφτείτε το grecotel.com και τα websites των ξενοδοχείων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα activities και τις ειδικές spa προσφορές που ισχύουν ανά ημέρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v