Προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα αν έχετε αφροδίσια!

Μια ομάδα μαθητών του Έσεξ, έφτιαξαν ένα… έξυπνο προφυλακτικό το οποίο αλλάζει χρώμα αναγνωρίζοντας τα αφροδίσια νοσήματα.
Προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα αν έχετε αφροδίσια!
Θέλετε να είστε σίγουροι ότι ο/η σύντροφός σας είναι 100% «καθαρός»; Μαθητές του Έσεξ δούλεψαν για εσάς και κατάφεραν να φτιάξουν ένα προφυλακτικό, το οποίο κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής αλλάζει χρώμα αν ανιχνεύσει κάποια αφροδίσια νοσήματα.
Ποια νοσήματα είναι αυτά; Σύμφωνα με την ομάδα του Έσεξ, το προφυλακτικό ενημερώνει τους χρήστες αν ο παρτενέρ τους (ή οι ίδιοι) έχουν μήκυτες, χλαμύδια, HPC και σύφιλη «παίρνοντας» κάθε φορά διαφορετικό χρώμα.

«Φτιάξαμε το προφυλακτικό S.T.EYE, θέλοντας να δημιουργήσουμε μια νέα μέθοδο αναγνώρισης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων έτσι ώστε να βοηθήσουμε τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Daanyaal Ali, ετών 14.

«Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι το οποίο θα έκανε τον εντοπισμό των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ευκολότερο και ασφαλέστερο από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, έτσι ώστε ο κόσμος να αναλάβει άμεσα δράση – ακόμα και μέσα στο σπίτι του. Θέλουμε ο κόσμος να είναι ήρεμος και να γίνει περισσότερο υπεύθυνος στον τομέα αυτό», πρόσθεσε.

Το προφυλακτικό θα γίνεται μπλε όταν ανιχνεύονται χλαμύδια, κίτρινο στην περίπτωση του έρπητα, κόκκινο για τον HPV και πράσινο για τη σύφιλη.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v