Σούπερ κυκλικές προπονήσεις για κάψιμο θερμίδων [videos]

Είναι σκληρές, δε χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό και εγγυώνται… λίτρα ιδρώτα. Σούπερ κυκλικές προπονήσεις για το σπίτι, που καίνε θερμίδες.
Σούπερ κυκλικές προπονήσεις για κάψιμο θερμίδων [videos]

Αυξάνουν τον μεταβολισμό, μπορούν να γίνουν με ελάχιστο ή ακόμα και χωρίς κανέναν εξοπλισμό, είναι αρκετά απαιτητικές όμως εγγυώνται αποτελέσματα σε δύναμη και αρκετές χαμένες θερμίδες.

Οι παρακάτω κυκλικές προπονήσεις που θα δείτε δεν είναι εύκολες. Ιδρώτας θα χυθεί. Φωνές απόγνωσης ενδεχομένως να ακουστούν – ίσως και κραυγές. Όμως αν τις ενσωματώσετε στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα είναι σίγουρο ότι στο πλαίσιο μιας υγιούς διατροφής θα κάνουν τη δουλειά τους.

Προσοχή, πριν τις δοκιμάσετε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καρδιά σας. Επίσης, φροντίστε να κάνετε ένα καλό ζέσταμα πριν, για όλο το σώμα, όπως αυτό που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο.



Ξεκινάμε λοιπόν!


Τέσσερις κύκλοι αποτελούμενοι από 30 δευτερόλεπτα άσκησης και 15 δευτερόλεπτα ξεκούρασης, βασισμένοι σε supersets (ασκήσεις για αντίθετες μυϊκές ομάδες) που «καίνε» θερμίδες σε μεγάλο βαθμό.

 
Supersets

3 superset workouts that will melt away the fat covering your abs!

Posted by Men's Health on Friday, 8 January 2016



Ένας αλτήρας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε την παρακάτω κυκλική προπόνηση, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση και στην καύση θερμίδων. Οι ασκήσεις που παρουσιάζονται αφορούν έναν κύκλο, επαναλαμβάνετε για όσους… αντέχετε. Αν φτάσετε τους 5, τότε είστε pro!

Posted by Men's Health on Tuesday, 5 January 2016

Δεν έχετε εξοπλισμό; Δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να επιλέξετε 7-10 από τις παρακάτω ασκήσεις με το βάρος του σώματος (70 είναι όλο και κάποια θα σας αρέσει) και να τις εκτελέσετε χωρίς διάλειμμα για 25 δευτερόλεπτα έκαστη. Μετά ξεκουραστείτε για 1-2 λεπτά και επαναλάβετε για όσους γύρους αντέχετε.

Cardio Exercises

The 70 best bodyweight cardio exercises of all time:

Posted by Men's Health on Monday, 28 December 2015

 
Τα άλματα είναι εξαιρετική μορφή – και απαιτητική βεβαίως βεβαίως – άσκησης για κάψιμο θερμίδων και μυϊκή ενδυνάμωση. Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια κυκλική προπόνηση 20 δευτερολέπτων έργου και 10 δευτερολέπτων ξεκούρασης που θα σας κάνει να μουσκέψετε. Για να την κάνετε θα χρειαστείτε έναν πάγκο, ή ένα σκληρό κουτί ή ένα σταθερό σκαμπό.

 
Jump Circuit

An entire workout of jumping:

Posted by Men's Health on Wednesday, 23 December 2015


Κυκλική προπόνηση 15 λεπτών με το βάρος του σώματος, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στον «πυρήνα» δηλαδή τους μύες των κοιλιακών και της ράχης. Η αναλογία έργου – ξεκούρασης είναι 50/10 δευτερόλεπτα.

Core Circuit

The 15-minute core circuit:

Posted by Men's Health on Saturday, 19 December 2015


Την χαρακτηρίζουν ως «σπιτική προπόνηση από την Κόλαση». Κάτι θα ξέρουν. Δείτε την παρακάτω.

 
Home Workout from Hell

Stuck in the snow? We got you. Behold: The home workout from HELL!

Posted by Men's Health on Friday, 22 January 2016


10 δευτερόλεπτα άσκησης και 10 ξεκούρασης για τις ασκήσεις του παρακάτω βίντεο, τις οποίες επαναλαμβάνετε για ένα συνολικά λεπτό. Ξεκουράζεστε άλλο ένα και επιστρέφετε στον κύκλο. Για όσους κύκλους αντέξετε.

 
Shrednado

The SHREDNADO workout: One of BJ Gaddour's favorites!

Posted by Men's Health on Sunday, 31 January 2016


12 λεπτά αρκούν για να νοιώσετε όλους σας τους μύες να «καίνε», μόνο με το βάρος του σώματος. Δείτε πώς, στο παρακάτω βίντεο.

 
Bodyweight Burner

The 12-minute bodyweight burner:

Posted by Men's Health on Thursday, 28 January 2016


 

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v