Οι αγώνες δρόμου του φετινού χειμώνα

Πλούσιο είναι το καλεντάρι αγώνων δρόμου και μαραθωνίων για τον φετινό χειμώνα στην Αττική. Δείτε ποιες διοργανώσεις θα μας… τρέξουν.
Οι αγώνες δρόμου του φετινού χειμώνα

Για ακόμα μια χρονιά, οι διοργανώσεις για τους λάτρεις του τρεξίματος (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) καλύπτουν ευρύ φάσμα διαδρομών σε Αθήνα και πέριξ. Φοράμε λοιπόν αθλητικά παπούτσια, ξεκινάμε προετοιμασία και συμμετέχουμε σε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες εξ αυτών.


4ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Πότε: 15 Νοεμβρίου 2015

Τρεις αποστάσεις (10 χλμ, 4 χλμ., παιδικός γύρος πλατείας) θα έχει ο φετινός αγώνας δρόμου Ρεματιάς, ο οποίος μάλιστα στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας την ημέρα παραλαβής των αριθμών συμμετοχής από όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν. Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, ενώ οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα αυτήΠερισσότερα εδώ.


Run the Lake 2015

Πότε: 14 Δεκεμβρίου

Για μια ακόμα χρονιά ο Σύλλογος ΕΥΚΛΗΣ μας καλεί να τρέξουμε γύρω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης και του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης, από Δευτέρα 10 Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 και με ανώτατο όριο συμμετοχών τους 1.300 δρομείς. Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ το απλό πακέτο και 14 ευρώ το ενισχυμένο (τεχνικό T-Shirt σε μέγεθος της επιλογής σας).

Attika Run and Fun Grand Prix
Πότε: Από 24 Ιανουαρίου 2016 μέχρι 22 Μαΐου 2016


Πέντε ξεχωριστούς αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων θα περιλαμβάνει το Attika Run and Fun του προσεχούς έτους, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε διάφορους δήμους της Αττικής (πέρυσι οι αγώνες έγιναν σε Πειραιά, Γλυφάδα, Φάληρο, Βάρη και Άλιμο). Παράλληλα, σε κάθε διοργάνωση θα διεξαχθεί και αγώνας 1 χλμ. για πιτσιρίκια. Οι συμμετοχές δεν έχουν ακόμα «ανοίξει», όμως μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα εδώ.


Ειρηνοδρομία 2016
Πότε: 16 Μαΐου 2016


Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προγραμματίζει για την επόμενη χρονιά ακόμα μια «Ειρηνοδρομία», με αγώνες 5, 10 και 2,5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού μπροστά από το Δημαρχείο. Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 12 ετών, ενώ στις διαδρομές θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας. Το κόστος ατομικής συμμετοχής για τα 10 χιλιόμετρα ανέρχεται στα 12€, ενώ για ομαδικές συμμετοχές/συμμετοχές συλλόγων στα 10€ ανά άτομο. Για τα 5 χιλιόμετρα, το κόστος ανέρχεται στα 10€. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. 


7ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πότε: Κυριακή 24 Απριλίου 2016


Με το σύνθημα «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία. ΤΩΡΑ!», ένας ακόμα Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος 21 χιλιομέτρων πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλιο, με τις εκάστοτε διαδρομές να είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να περάσουν από τα ωραιότερα αξιοθέατα της παραλιακής ζώνης του Φαληρικού Όρμου. Έτσι πέρα από τον ημιμαραθώνιο, οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν σε αγώνα δυναμικού βαδίσματος, σκυταλοδρομία, ¼ μαραθώνιο και αγώνα διασκέδασης. Οι εγγραφές προγραμματίζονται να ανοίξουν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 από εδώ. 


Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v