Η δύναμη της προσπάθειας

Η κάμερα του In2life βρέθηκε κοντά στους αθλητές των παραολυμπιακών αγώνων και κατέγραψε την προσπάθεια, τα άγχη, τα επιτεύγματα και τις αγωνίες τους. Ένα video που ίσως αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας. 
Η δύναμη της προσπάθειας
Στις ζοφερές μέρες που περνάει η χώρα δεν χρειάζεται κάποιος περίπλοκος συνειρμός για να γίνουν οι παραολυμπιονίκες μας σύμβολα της προσπάθειας και της θέλησης.

Τι συμβαίνει όμως όταν κατέβουν από το βάθρο και οι προβολείς της δημοσιότητας χαμηλώσουν; Τότε αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα- μια πραγματικότητα που εμείς οι υπόλοιποι δύσκολα φανταζόμαστε. Και όμως, οι άνθρωποι αυτοί δεν ζουν απλώς, αλλά αθλούνται. Και δεν αθλούνται απλώς, αλλά διακρίνονται σε αυτό που κάνουν.    

Το In2life βρέθηκε εκεί που το κλισέ της «σκληρής δουλειάς» αποκτά σημασία: στην καθημερινότητα των αθλητών και των κοντινών τους ανθρώπων.

Πέντε αθλητές παραολυμπιακών αθλημάτων μιλούν στην κάμερα του In2life για τον δικό τους αγώνα, για αυτά που κατάφεραν, για τη μεγάλη σημασία που έχουν για αυτούς οι χορηγοί: "Αν δεν είχε εμφανιστεί, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πριν τους αγώνες ο Όμιλος Υγεία, πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να πάμε στους αγώνες και σε τι κατάσταση θα το είχαμε καταφέρει". Όταν αυτήν τη δήλωση  την κάνει ένας (παρα)ολυμπιονίκης, γίνεται απο ενδιαφέρουσα, συγκλονιστική

Μπορεί κάποιος να δει το δεκάλεπτο αυτό αφιέρωμα και να μην νιώσει τίποτα.
Εμείς, όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα και το μοντάζ ήμασταν διαφορετικοί άνθρωποι από ό,τι όταν ξεκινήσαμε για να τους συναντήσουμε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v