European Fitness Convention: Fit… Μάιος και το 2012

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ακαδημία Base Training διοργανώνει το European Fitness Convention με προσκεκλημένους τον διεθνώς αναγνωρισμένο εισηγητή Lawrence Biscontini και καταξιωμένους Έλληνες από τον χώρο της υγείας και της φυσικής αγωγής. To In2life θα είναι εκεί.
European Fitness Convention: Fit… Μάιος και το 2012
Μετά την περσινή επιτυχία, η ακαδημία Base Training διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το European Fitness Convention(EFC) στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου, στις 19 και 20 Μαίου 2012.

Με προσκεκλημένους, τον διεθνώς αναγνωρισμένο εισηγητή Lawrence Biscontini και καταξιωμένους Έλληνες από τον χώρο της υγείας και της φυσικής αγωγής, η ακαδημία παρέχει στους συμμετέχοντες του EFC την πληρέστερη εικόνα των σύγχρονων επιστημονικών δεδομένων στην ιατρική και προπονητική. Το συνέδριο θα είναι χωρισμένο σε τέσσερις (4) ενότητες: Personal training, Dance-Aerobic, Yoga-Pilates & Science-Nutrition και οι αντίστοιχες παρουσιάσεις θα γίνουν σε δυο (2) κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες και ένα εξωτερικό γήπεδο.

Δείτε το βίντεο από το EFC 2011:



Το Fitness είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνικοποίηση και την θετική πλευρά κάθε ανθρώπου. Η σχολή λοιπόν, για δεύτερη χρονιά μας προσκαλεί να περάσουμε καλά, να γυμναστούμε και να βοηθήσουμε όλοι με την παρουσία μας αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Φέτος ενισχύουμε με τη συμμετοχή μας δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα που το καθένα ξεχωριστά επιτελεί ουσιαστικό κοινωνικό έργο και προσφορά: την Κιβωτό του Κόσμου και το Κάνε μια Ευχή.

Γενική είσοδος:
20,00 ευρώ, φοιτητικό: 15,00ευρώ (θα δοθεί απόδειξη είσπραξης κατευθείαν από τα ιδρύματα)

Τόπος διεξαγωγής: Κλειστό γήπεδο Μοσχάτου, Μιαούλη 60,Μοσχάτο.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου στα Σχετικά Documents του άρθρου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v