Business Tennis Open 2007: Διπλά κερδισμένοι!

Όσοι ήδη δήλωσαν συμμετοχή στο Business Tennis Open 2007 καλά έκαναν! Οι υπόλοιποι έχουν έναν ακόμη λόγο να βιαστούν, αφού η συμμετοχή και μόνο μπορεί να σας στείλει στα γήπεδα του Roland-Garros- για να μην παρεξηγούμαστε: ως θεατή!
Business Tennis Open 2007: Διπλά κερδισμένοι!

Αν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει να δηλώσετε συμμετοχή στο φετινό Business Tennis Open, βιαστείτε! Το περιοδικό TENNIS INSIDER και η εταιρία TECNIFIBRE προσφέρουν σε έναν τυχερό ένα ταξίδι στη Γαλλία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να παρακολουθήσει αγώνες του Roland-Garros.

Ενθουσιαστήκατε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή για το 2nd Business Tennis Open Athens 2007 μέχρι τις 25 Μαρτίου και έτσι θα μπείτε στην κλήρωση που θα αναδείξει το νικητή.

Στο φετινό Business Tennis Open οι συμμετοχές αναμένονται να είναι ακόμα περισσότερες από πέρσι, αφού οι ερασιτέχνες αθλητές που θα λάβουν μέρος προέρχονται από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας.

Πρέπει να έχετε φροντίσει λοιπόν, τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαϊου (4-6, 11-13 και 18-20 Μαΐου) να εμφανιστείτε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ προπονημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους ικανούς αντιπάλους σας και να κερδίσετε, ενδεχομένως, ένα φανταστικό ταξίδι.

Οι κατηγορίες, όπως και πέρσι, είναι: μονό ανδρών 25 έως 35 ετών, μονό ανδρών 36 έως 45 ετών, μονό ανδρών 46 ετών και άνω, μονό γυναικών 25 ετών και άνω, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και διπλό μικτό.

Το in2life θα είναι εκεί, ως χορηγός επικοινωνίας.

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή μέσα στις επόμενες μέρες και βγήτε διπλά κερδισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Μάγδα Κυριακοπούλου του TENNIS INSIDER, στο τηλ. 210 77 12 400.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v