Χαλάρωση και πολυτέλεια στο Thermae Sylla Spa

”Ένα από τα 10 καλύτερα spa στον κόσμο” βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, στην Αιδηψό. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ, μία ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος ή ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα antistress, σε συνδυασμό με την πολυτελή διαμονή στο 5 αστέρων Wellness Hotel. Επωφεληθείτε απο την ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του in2life.

Όλο και περισσότερα κέντρα αναζωογόνησης και χαλάρωσης κατακλύζουν τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την Αθήνα, αλλά και πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Τα Spa έχουν μπει πλέον στη ζωή μας και μοιάζουν να αποτελούν τη νέα μόδα της εποχής, την πιο σύγχρονη μέθοδο περιποίησης και θεραπείας – σωματικής και ψυχικής.

Κι όμως, στην πραγματικότητα δεν πρόκειται ούτε για καινούργιο trend ούτε για μοντέρνα μέθοδο. Τα spa ήταν δημοφιλέστατα ως μέθοδοι αποτοξίνωσης και θεραπείας της ψυχής και του σώματος από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και των Ρωμαίων – απλώς με άλλο όνομα.

Τα τελευταία χρόνια, η εκ νέου ανακάλυψη των δημοφιλών αυτών μεθόδων περιποίησης έχει περιπλέξει λίγο τα πράγματα, κυρίως ως προς την επιλογή ανάμεσα στα πολυάριθμα κέντρα που έχουν ανοίξει και διεκδικούν μία θέση στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά μας, υποσχόμενα χαλάρωση, ευεξία και ανανέωση.

Τα κριτήρια θα πρέπει να είναι αυστηρά, αλλά και πολυάριθμα – το spa που θα εμπιστευθούμε για την προσωπική μας περιποίηση πρέπει να διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ποικιλία προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις προσωπικές μας ανάγκες και, ει δυνατόν, συμπληρωματικές παροχές, όπως πολυτελή διαμονή, υγιεινή διατροφή και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Τα αυστηρά αυτά κριτήρια που θέσαμε για την αναζήτηση των καλύτερων spa στην Ελλάδα τα βρήκαμε να πληρούνται στο έπακρο στο Thermae Sylla Spa – Wellness Hotel, στην Αιδηψό.

Ένα από τα 10 καλύτερα spa στον κόσμο - σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ”Conde Nast Traveller”- το Thermae Sylla Spa – Wellness Hotel υπόσχεται εξειδικευμένα προγράμματα θεραπείας και ομορφιάς, όπως μασάζ, ιαματικά λουτρά, λασπόλουτρα, θαλασσοθεραπεία και fango θεραπεία, αλλά και διαμονή πολυτελείας, άψογο σέρβις, υγιεινή διατροφή με βιολογικά προϊόντα από το ιδιόκτητο κτήμα του ξενοδοχείου και αξέχαστες στιγμές αναψυχής στα café-bar, στο bridge room, το play room ή το μπιλιάρδο του ξενοδοχείου.

Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το άγχος, με τη βοήθεια ενός ταϊλανδέζικου μασάζ, ενός oriental bath ή μιας περιποίησης προσώπου με φυσικά προϊόντα, όπως πολτό ελιάς και σταφύλια, μετά από ένα ιαματικό μπάνιο στην εσωτερική πισίνα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, που αποτελείται από φυσιοθεραπευτές, ιατρούς, υδροθεραπευτές και αισθητικούς, θα σας βοηθήσει να διαλέξετε την κατάλληλη για τις ανάγκες σας θεραπεία, ανάμεσα σε πολυάριθμα προγράμματα που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, anti-stress, απώλεια βάρους, αποτοξίνωση, μασάζ, volcano sauna και rasul oriental.

Το μοναδικό εξειδικευμένο Thermal Spa στην Ελλάδα οφείλει το όνομά του στο Ρωμαίο στρατηγό Σύλλα, ο οποίος πέρασε από την Αιδηψό και γιατρεύτηκε στα ιαματικά νερά της. Χτισμένο το 1897 και ανακαινισμένο το 1999, το Thermae Sylla Spa – Wellness Hotel έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Γρέτα Γκάρμπο, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Αριστοτέλης Ωνάσης κ.ά.

Είναι, λοιπόν, βέβαιο, ότι μετά την πρώτη επίσκεψη θα νιώθετε όχι απλώς ικανοποιημένοι, αλλά αναγεννημένοι, και θα προσπαθείτε διαρκώς να βρείτε χρόνο για να επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν. Διότι, όπως είπε ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης, περισσότερο από 2000 χρόνια πριν, ”το σώμα έχει την έμφυτη ικανότητα και σοφία να γιατρεύει τον εαυτό του με την προϋπόθεση ότι του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει”. Το Thermae Sylla Spa – Wellness Hotel θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε αυτή τη φυσική διαδικασία.

Ειδικά για τους αναγνώστες του in2life, το Thermae Sylla Spa προσφέρει ένα δωρεάν ατμόλουτρο βοτάνων ή ένα ντους vichy (κατόπιν συνεννόησης αναφορικά με τη διαθεσιμότητα). Η προσφορά ισχύει έως τις 15 Απριλίου και για την ενεργοποίηση της προσφοράς χρειάζεστε την εκτύπωση του άρθρου.

Λειτουργεί όλο το χρόνο, ενώ για το φετινό χειμώνα ισχύει η μοναδική προσφορά 5 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή και Thermal Spa Program 4 ημερών (14 περιποιήσεις), από Κυριακή έως και Πέμπτη, στην τιμή των 649 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο standard δωμάτιο.

Εξάλλου, το Thermae Sylla Spa λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο, αφού ο εξοπλισμός του επιτρέπει την ταυτόχρονη φιλοξενία μεγάλου αριθμού επισκεπτών.

H.K.

Thermae Sylla Spa - Wellness Hotel, Λουτρά Αιδηψού, Βόρεια Εύβοια, τηλ. 22260 60100

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v