ΕΥΕΞΙΑΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Πανεύκολα χτενίσματα για κορίτσια που βαριούνται

Για όλες εκείνες τις μέρες που δεν έχετε τη διάθεση ή τον χρόνο να ασχοληθείτε με τρίχες, έχουμε μερικά σούπερ χτενίσματα που γίνονται σε ένα-δυο λεπτά.

Πανεύκολα χτενίσματα για κορίτσια που βαριούνται

Ό,τι και αν λένε τα διαδεδομένα στερεότυπα, δεν θα θυσιάζαμε όλες μισή ώρα από τον ύπνο μας για χάρη του μαλλιού κομμωτηρίου. Ούτε θέλουμε να ξοδέψουμε δύο ώρες μπροστά από τον καθρέφτη πριν βγούμε το βράδυ. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν θα εκτιμούσαμε, έστω μια φορά στις τόσες, μια εναλλακτική του δίπτυχου μαλλιά κάτω-αλογοούρα. Αρκεί να μην χρειαζόμασταν πάνω από πέντε λεπτά για να την πετύχουμε. Τα χτενίσματα που ακολουθούν έρχονται να μας λύσουν τα χέρια.

Η… αλλιώτικη αλογοουράΧωρίζετε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, ένα μπροστά και ένα πίσω. Πιάνετε το πίσω με λαστιχάκι, φέρνετε το δεξί τμήμα των μπροστινών αριστερά, στερεώνετε με τσιμπιδάκι πάνω από το λάστιχο, και κάνετε το ίδιο με το αριστερό. Έτοιμη.

Το γαλλικό mashupΚάνετε πλεξούδα ένα τμήμα των μαλλιών στο πλάι του κεφαλιού, και μαζεύετε την πλεξούδα μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά σε αλογοουρά. Τόσο απλό, τόσο όμορφο.

Αλογοουρά με έξτρα όγκοΓίνεται εφτά φορές πιο σέξι, απλώς τοποθετώντας ένα κλάμερ στη βάση της, το οποίο μετά θα καλύψετε με το επάνω τμήμα των μαλλιών σας.

Οι κορδέλες είναι φίλοι μας…Ακόμα και όταν δεν φαίνονται, όπως στο παραπάνω χτένισμα, στο οποίο η κορδέλα καλύπτεται εντελώς με ένα «στεφανάκι» από τα μαλλιά σας.

Ο πιο σταθερός κότσοςΠιάνετε πίσω τα μαλλιά σας, σε δύο τμήματα (κοντά μεταξύ τους) με δύο λαστιχάκια, τα στριφογυρίζετε προς την αντίθετη κατεύθυνση –το δεξί αριστερά και το αριστερό δεξιά– και στερεώνετε με τσιμπιδάκια.

Μικρές πριγκίπισσεςΕίναι εκπληκτικό πόσο στιλιζαρισμένο φαίνεται το συγκεκριμένο χτένισμα, και πόσο απλά γίνεται, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Απλώς πιάνετε τα μαλλιά σας πίσω με τρία μικρά λαστιχάκια, και περνάτε τα «τελειώματα» του κάθε τμήματος μέσα από το ακριβώς από κάτω.

Πηγή: Cosmopolitan 

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY