Ξυριστικές μηχανές: Αγορές που συμφέρουν

Περιποιηθείτε πρόσωπο και σώμα, οικονομικά και αποτελεσματικά με ξυριστικές μηχανές που αποτριχώνουν χωρίς να «τσούζουν» το δέρμα και την τσέπη.
Ξυριστικές μηχανές: Αγορές που συμφέρουν
Τρίχες. Οι άνδρες γνωρίζουν καλά ότι θα πρέπει να τις κρατούν σε… τάξη. Και πώς γίνεται αυτό; Είτε με τις διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης σε αντίστοιχα ινστιτούτα (λέιζερ, κερί κτλ.) είτε… χειροκίνητα με τη βοήθεια ξυριστικών μηχανών ή τρίμμερ.

Για τις δύο τελευταίες κατηγορίες, έχουμε μερικές αποτελεσματικές και αρκετά οικονομικές επιλογές.

Braun M60
Τιμή: 30€ 

Ξυριστική μηχανή μπαταρίας με πλέγμα smart foil, το οποίο αιχμαλωτίζει τις τρίχες που αναπτύσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Διαθέτει περιστρεφόμενο κάλυμμα για προστασία του πλέγματος και ευκολία στην χρήση και αυτονομία λειτουργίας 60 λεπτών. Αδιάβροχη μόνο για τον καθαρισμό της κεφαλής.

Bomann HSM 8006
Τιμή: 7,5€ 

Ξυριστική και κουρευτική μηχανή από τη Bomann, η οποία διαθέτει κεφαλή ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα για ομοιόμορφο κούρεμα, ισχυρό κινητήρα, λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, συνεχή προσαρμογή μήκους κοπής για αποτελεσματικό κούρεμα και 4 εξαρτήματα κοπής (3,6,9 και 12mm). Στο πακέτο περιλαμβάνονται βούρτσα καθαρισμού, προστατευτικό κεφαλής και κρίκος για κρέμασμα.

AEG HR 5654 με επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Τιμή: 18€

Ξυριστική μηχανή προσώπου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, τριπλό σύστημα κοπής και ευέλικτες κεφαλές ξυρίσματος για γρήγορο και ακριβές ξύρισμα. Διαθέτει και ειδικό εξάρτημα trimmer για μακριές τρίχες, φορτιστή μπαταρίας, βούρτσα καθαρισμού, καπάκι και τσάντα αποθήκευσης. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (ΝiMH) 2x450 mAh, ενώ η κεφαλή μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για ευκολότερο καθαρισμό.

Wahl Trimmer Lithium Ion Quick Style 5604-035
Τιμή: 19,90€ 

Τrimmer μπαταρίας λιθίου 5604-035 της Wahl, ιδανικό για περιποίηση των τριχών που βρίσκονται στη μύτη, στα αυτιά, στα φρύδια, στις φαβορίτες και στον αυχένα, αλλά και για φρεσκάρισμα στα γένια. Διαθέτει δύο κεφαλές – μία για trimming και μια για τις λεπτομέρειες.

Remington TF70
Τιμή: 17,90€ 

Ιδανική για όσους ταξιδεύουν, η μηχανή της Remington διαθέτει δύο ευέλικτα ελάσματα, ασύρματη και ενσύμαρτη λειτουργία, πρακτικό μέγεθος που δεν δυσκολεύει τη μεταφορά και την αποθήκευσή της και αυτονομία μπαταρίας μέχρι και μία ώρα.

Philips Ξυριστική Σώματος BG2024/15
Τιμή: 29€  

Υποαλλεργική ξυριστική μηχανή για το σώμα με περλέ άκρες κατά των ερεθισμών, η οποία ξυρίζει ή τριμμάρει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία προστατεύοντας την επιδερμίδα. Είναι 100% αδιάβροχη, καθαρίζεται εύκολα και προσφέρει 50 λεπτά αυτονομίας, ενώ διαθέτει λυχνία για να τσεκάρετε πόση μπαταρία έχει απομείνει και βάση για φόρτιση και εύκολη αποθήκευση.

Izzy Σετ Ανδρικής Περιποίησης PG 100
Τιμή: 21,50€ 

Διαμορφώστε το μούσι και το μουστάκι ακριβώς όπως το έχετε σκεφτεί, με τα απαραίτητα εξαρτήματα για να είστε περιποιημένος κυριολεκτικά… στην τρίχα. Διαθέτει εξαρτήματα για να κόψετε μαλλιά, μούσι και μουστάκι, μικροξυριστική μηχανή για καθημερινό ξύρισμα, κοπτική και μικροκοπτική κεφαλή ακριβείας για λεπτομέρειες στο μούσι και μουστάκι και εξάρτημα για την περιποίηση μύτης, φρυδιών και αυτιών.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v