3 tips ομορφιάς από τη σειρά Panthenol

Η σειρά ενυδάτωσης προσώπου και σώματος Panthenol είναι ένα από τα μυστικά ομορφιάς της δημοφιλούς παρουσιάστριας Δέσποινας Καμπούρη. Η ίδια δείχνει τρεις έξυπνες και οικονομικές λύσεις περιποίησης.
3 tips ομορφιάς από τη σειρά Panthenol
Η αλήθεια είναι, ότι στις μέρες μας μια γυναίκα δε μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο στη φροντίδα του εαυτού της λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει. Τα πράγματα για μας γίνονται ακόμα πιο δύσκολα αν στην έλλειψη χρόνου συμπεριλάβουμε και την έλλειψη χρημάτων. Εγώ, λοιπόν θα σας δώσω μερικές απλές συμβουλές που δεν απαιτούν πολύ χρόνο στην εφαρμογή τους και κυρίως είναι αποτελεσματικές αλλά και οικονομικές.

1. Σωστός καθαρισμός
Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί και το τελευταίο το βράδυ. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε τη μέρα μας με ένα καθαρό πρόσωπο που μας επιτρέπει να το ενυδατώνουμε σωστά, βοηθά να μην αλλοιωθεί γρήγορα το μακιγιάζ μας και κάνει το δέρμα μας να λάμπει. Το βράδυ επίσης ο καθαρισμός είναι πολύ βασικός αφού πρέπει να αφήνουμε το δέρμα μας ελεύθερο να αναπνεύσει και να ξεκουραστεί, ώστε το επόμενο πρωί να είναι και πάλι φρέσκο.

• Αγαπημένο προϊόν το Panthenol Extra Face Cleansing Gel
Αφρώδες διάφανο gel χωρίς σαπούνι με Panthenol, Allantoin και Camomile. Καθαρίζει και δροσίζει τέλεια την επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να την ξηραίνει.

2. Βαθιά ενυδάτωση προσώπου

Μετά τον καθαρισμό το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η σωστή και βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Με την ενυδάτωση προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από την πρόωρη γήρανση, βοηθάμε στην ανανέωση των κυττάρων και παράλληλα διατηρούμε μια δροσερή εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

• Αγαπημένα προϊόντα η Panthenol Extra Day Cream και το Panthenol Extra Moisturizing Serum
Η ενυδατική προστατευτική κρέμα ημέρας Panthenol Extra Day Cream περιέχει πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα. Ο ενυδατικός ορός Panthenol Extra Moisturizing Serum περιέχει έναν επαναστατικό συνδυασμό ενεργών συστατικών πανθενόλης, υαλουρονικού οξέως χαμηλού μοριακού βάρους και βιταμινών E,C,B5,B6 που ενυδατώνει τόσο στην επιφάνεια, όσο και στο βάθος την επιδερμίδα, την τρέφει και βελτιώνει την όψη της.



3. Ενυδάτωση σώματος
Οι περισσότερες από εμάς ασχολούμαστε κυρίως με το πρόσωπό μας παραμελώντας λίγο το σώμα μας. Η αλήθεια είναι πως το κάθε σώμα έχει τις δικές του ανάγκες. Η βασικότερη βέβαια και κοινή για όλους είναι η ανάγκη για ένα υγιές, ενυδατωμένο και δροσερό δέρμα. Αυτή η ανάγκη είναι κοινή για όλες μας τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η σωστή ενυδάτωση μας προστατεύει από την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και την όψη του σκασμένου δέρματος το χειμώνα.

• Αγαπημένο προϊόν το Panthenol Extra Body Milk 24hour
Το Panthenol Extra Body Milk 24hour διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση -με βάση την πανθενόλη και τις βιταμίνες A & E- που ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνει αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων, και χαρίζει σε όλο το σώμα, τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα.

Όλη τη σειρά προσώπου και σώματος, Panthenol Extra μπορεί κανείς να την προμηθευτεί μόνο από τα φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίες: www.medisei.gr
Δείτε εδώ το Facebook Page
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v